Cadde ‘Taş Kağıt Makas’ zirvede!

‘Taş Kağıt Makas’ zirvede!

22.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’, dördüncü bölümüyle çarşambanın galibi oldu. Yıllar sonra avukat olarak Fecir’in karşısına dikilen Umut’un, “Gerçek adalet için beni arayabilirsin!” sözleri ekrana damga vurdu.

‘Taş Kağıt Makas’ zirvede

Kanal D’de önceki akşam yeni bölümüyle ekrana gelen ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’, aksiyon ve hüzün dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Başrollerinde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Bülent Seyran’ın yer aldığı dizi, AB kategorisinde aldığı 5.88 reyting ve yüzde 14.20 izlenme payıyla zirveye oturdu. Avukat olan Umut (Koç) ile Harun’un (Güven) beş yıl sonra mezarlıkta karşılaştıkları anlar gecenin en beğenilen sahnesi oldu.

Haberin Devamı

Diplomasını alarak, hapishaneye giden Umut ile babasının sarıldığı sahne ekran başındakileri yine derinden etkiledi. İntikam duygusuyla Fecir’in (Yörük) karşısına dikilen Umut’un kartvizitini uzatıp, “Aradığını zannetmiyorum ama, gerçek adalet için beni arayabilirsin!” sözleri büyük bir hesaplaşmanın sinyallerini verirken, bir sonraki bölümlere dair merakı artırdı. Sosyal medyada da ‘TT’ listesinde yer alan projeye Rüya karakteriyle dahil olan Yüsra Geyik ise izleyiciden tam not aldı.