Cadde Tolga Karel, Florida'da arsa aldı

Tolga Karel, Florida'da arsa aldı

27.10.2021 - 16:34 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, Sarah Scott ile evlendikten sonra Amerika'ya gitmişti. Kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınan oyuncu, 2018'de aylık sekiz bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başladı. İşlerini büyüten Karel, rüya evini inşa etmek için arsa aldığını açıkladı.

Tolga Karel, Floridada arsa aldı

Verdiği röportajlarda "Çok yakında şahane bir atılıma girmiş olacağım. 80 dolarla başladığım bu serüvenin iki yıl içinde hangi boyuta geldiğini açıklayacağım" diyen Tolga Karel, önce evini aldı, sonra da ABD'de şirket kurdu.

Haberin Devamı

Her geçen gün işlerini büyüten ve hayalinin 2026 yılında 100 araçlık filo kurmak olduğunu söyleyen 43 yaşındaki oyuncu, dün eşi ve çocukları ile yaşayacağı yeni evi için arsa aldı.

"RÜYA EVİMİZİ İNŞA ETMEK İÇİN GÜZEL BİR GÜN"
Florida'nın gözde bölgelerinden birinde arsa alan Tolga Karel, sözleşme imzaladıkları anın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Karel, Instagram gönderisine, "Hayırlı olsun. Rüya evimizi inşa etmek için ne güzel bir gün" notunu düştü.

Tolga Karel, Floridada arsa aldı