Cadde Tony Rock: Will Smith'in söyledikleri doğru değil!

Tony Rock: Will Smith'in söyledikleri doğru değil!

03.04.2023 - 10:47 | Son Güncellenme:

94'üncü Oscar Ödülleri Töreni'nde aktör Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith'in sağlık sorunuyla ilgili espri yaptığı gerekçesiyle gecenin sunucusu komedyen Chris Rock'a tokat atmıştı. Aktör, sonrasında o günden beri gündemden düşmeyen olay için bir video yayınlayarak Chris Rock ve tüm ailesinden özür dilemiş; "Chris'e ulaştım ama konuşmaya hazır olmadığını söyledi" demişti. Yaşananların üzerinden bir yıl geçmişken, Chris Rock'ın kardeşi Tony Rock; Will Smith ile ilgili magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.

Tony Rock: Will Smithin söyledikleri doğru değil

Will Smith, 'King Richard' filmindeki rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü aldığı 2022 Oscar Ödül Töreni'ne tokat skandalıyla damga vurmuştu. Rock, Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in Alopesi hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla ilgili "Jada seni seviyorum, 'G.I. Jane 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum" şeklinde espri yapmıştı. Bunun üzerine Smith, oldukça sinirlenmişti. Ünlü aktör, şakalar üzerine sahneye çıkıp, Chirs Rock'a tokat atmış ve "Karımın adını ağzına alma!" demişti.

Haberin Devamı

53 yaşındaki oyuncu, ödülünü almak için sahneye çıktığında gözyaşlarıyla özür dilemiş ve, "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" demişti. Will Smith'in, tokat attığı Chris Rock'tan özür dilememesi ise dikkat çekmişti.

Tony Rock: Will Smithin söyledikleri doğru değil

"DAVRANIŞIM KABUL EDİLEMEZDİ"

Tokat skandalıyla ilgili Will Smith'ten beklenen hamle, skandaldan aylar sonra. Instagram ve YouTube hesaplarında paylaştığı altı dakikalık videoda pişmanlığını dile getiren oyuncu, bazı soruları cevaplamıştı. Oscar’daki ödül konuşması sırasında neden Chris Rock’tan özür dilemediğiyle ilgili bir soruya Will Smith, “O an benim için her şey bulanıktı” cevabını vermiş ve şöyle devam etmişti:

Chris'e ulaştım ve bana gelen mesaj, henüz konuşmaya hazır olmadığı, hazır olduğunda bana ulaşacağıydı. Chris, senden özür dilerim. Davranışım kabul edilemezdi ve ne zaman konuşmaya hazır olursan buradayım. O an fark etmediğim şeylerden biri de bu hareketin ne kadar insanı kırabileceğiydi. Bu yüzden Chris'in annesinden özür dilemek istiyorum. Tüm ailesinden, özellikle Tony Rock'tan özür dilemek istiyorum. Tony ile harika bir ilişkimiz vardı, o benim adamımdı. Ve bu arkadaşlık artık muhtemelen onarılamaz.

MAÇ İZLERKEN KARDEŞİ ARADI

Haberin Devamı

Tüm bunların ardından Chris Rock'ın kardeşi Tony Rock, Will Smith'in özür videosunda yaptığını iddia ettiği gibi Chris'i aramadığını açıkladı.

Tony Rock: Will Smithin söyledikleri doğru değil

Big Boy TV'ye konuşan Tony, konuşmasına olayları kendi açısından anlatarak başladı. Tokat anını görmediğini çünkü Oscar'ları izlemediğini dile getiren Rock, televizyonda bir basketbol maçı izlerken telefonunun çaldığını belirtti. Kendisini arayanın diğer kardeşi Jordan olduğunu ve ona yaşananların bir videosunu gönderdiğini söyleyen ünlü isim, olayı gördükten sonra 'intikam almaya hazır olduğunu' anlattı.

"KARDEŞİN KAVGADAYSA, SEN DE KAVGADASIN"

"Babam, 'Eğer kardeşin kavgadaysa, sen de kavgadasın' derdi" şeklinde konuşan Rock, canlı yayından sonra Chris ile iletişime geçtiğini ve kardeşinin kendisine sakin olmasını tembihlediğini aktardı.

Tony Rock: Will Smithin söyledikleri doğru değil

Gündemden düşmeyen tokadı izlemenin kendisi için acı verici olduğunu da dile getiren Tony, bunun sebebinin Will'i arkadaşı olarak görmesi olduğunu paylaştı.

Tony Rock: Will Smithin söyledikleri doğru değil

"BU DOĞRU DEĞİL!"

Will Smith'in Chris Rock'a ulaşarak özür dilemek istemesiyle ilgili soru geldiğinde, Tony Rock; "Bu doğru değil, bu doğru değil!" diyerek tepki gösterdi ve şöyle devam etti:

Sanırım iki gece sonra Will, 'Chris'e ulaştım ve konuşmak istemedi' dedi. Bu doğru değildi. Will bana hiçbir şey borçlu değil ama sadece bundan daha iyi olduğumuzu düşünmüştüm. Telefon numaram hiç değişmedi. Bir gün Will'den 'Hadi seninle konuşalım' diye bir telefon alacağımı düşündüm. Böyle bir şey olmadı, sanırım olmayacak da.