Cadde Tövbeler Olsun final mi oluyor, bitiyor mu? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?

Tövbeler Olsun final mi oluyor, bitiyor mu? Tövbeler Olsun neden final yapıyor?

28.02.2021 - 21:03 | Son Güncellenme:

Tövbeler Olsun dizisi başarılı usta isimlerle TRT1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Aile durum komedisi olarak dikkat çeken dizi 9 Ağustos 2020 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelmişti. Peki, Tövbeler Olsun ne zaman bitiyor? Neden bitiyor?

Tövbeler Olsun final mi oluyor, bitiyor mu Tövbeler Olsun neden final yapıyor

Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can gibi isimlerin başrolde yer aldığı Tövbeler Olsun dizisi birçok başarılı senarist sayesinde seyirci ile buluştu. Dizide, mücevher imalatçısı ve aynı zamanda holding yöneticisi Namzet Horanta’nın hikayesi anlatılıyor. Konusu ve oyuncu kadrosu ilgi gören Tövbeler Olsun final mi? İşte, detaylar...

Haberin Devamı

TÖVBELER OLSUN FİNAL Mİ?

TRT1'in sevilen komedi dizisi her pazar akşamı sevenleri ile buluşuyor. Ancak Tövbeler Olsun dizisinin, Birsen Altuntaş'ın haberine göre 32. bölümde final yapması bekleniyor. 

TÖVBELER OLSUN NEDEN BİTİYOR?

Birbirinden başarılı ismi bünyesinde barındıran Tövbeler Olsun final kararı aldı. Dizinin kadrosunda da Seda Türkmen, hikayesi bittiği için diziden 29. bölümde ayrılıyor. Öte yandan Tövbeler Olsun, izlenme oranlarının beklenenin altında kalmasından ötürü final yapacak. Yine Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi 32. bölümde son buluyor.