Cadde Türkü Turan'ın sevişme sahnesi Google'da rekor kırıyor!

Türkü Turan'ın sevişme sahnesi Google'da rekor kırıyor!

26.04.2016 - 09:20 | Son Güncellenme:

Türkü Turan'ın İlhan Şeşen ile olan sevişme sahnesi Google'da izlenme rekorları kırıyor. Dünyanın en popüler arama motoru Google, Türkiye'de internet kullanıcılarının 18-25 Nisan tarihleri arasında en çok neleri aradığını açıkladı. Türkü Turan'ın İlhan Şeşen ile birlikte Saklı filmindeki sevişme sahnesi Google'da en çok aranan sahnelerden biri oldu. İşte o Türkü Turan'ın o sevişme sahnesi..

Türkü Turanın sevişme sahnesi Googleda rekor kırıyor

Türkü Turan'ın İlhan Şeşen ile olan sevişme sahnesi Google'ı sallıyor. Ünlü şarkıcı İlhan Şeşen'le birlikte başrolünü paylaştığı 'Saklı' isimli filmdeki sevişme sahnesi olay yaratan Türkü Turan, Google'ın en çok arananlar listesine girdi.

Haberin Devamı

Selim Evci’nin yazıp yönettiği filmde kızının arkadaşıyla aşk yaşayan bir müzisyeni canlandıran Şeşen, "Türkü’nün çocukluğunu bilirim, babası arkadaşım. Öpüşme sahneleri beni zorladı" ifadelerini kullanmıştı.

20 Nisan Çarşamba günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Attila Özdemiroğlu, Google'ın en çok arananlarından biri oldu.

TÜRKÜ TURAN KİMDİR?

Türkü Turan, 1 Şubat 1985 Muğla’da doğmuştur. 168 boy 45 kilo olan Türkü Turan, Ortakoul ve lise yıllarında tiyatro ile ilgilenmiş Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun olmuştur. Çeşitli TV programlarında sunulucuk yapmış olan Türkü Turan, Annem, Çakıl taşları, Adını feriha koydum dizilerinde rol almıştır. Son olarak Kanal d’nin sevilen dizisi “öyle bir geçer zaman ki” dizisinde gizemli bir garson kızı canlandırdı.
Türkü Turan’ın sinemada rol tercihini ise bir gezeteye verdiği demeçten tanıyalım.
En son Toprağın Çocukları adlı filmde rol alarak büyük beğeni toplayan Türkü Turan, seçtiği projeler hakkında konuştu.
Gişe filmlerinden çok sanatsal filmlerde yer alan güzel oyuncu, “Bir izleyici olarak seveceğim filmlerde yer almak istiyorum. Kötü bir filmde oynayıp yaptığım işten utanmaktansa ölürüm daha iyi. Bir oyuncu olmadan önce seyirciydim” dedi.

Yazarlar