Cadde Üç Kız Kardeş Nesrin ölüyor mu? Nesrin'i oynaya İclal Aydın diziden ayrılıyor mu?

Üç Kız Kardeş Nesrin ölüyor mu? Nesrin'i oynaya İclal Aydın diziden ayrılıyor mu?

15.06.2022 - 00:32 | Son Güncellenme:

İclal Aydın, Üç Kız Kardeş dizisinde Nesrin karakterine hayat veriyor. Dizide üç genç kızın annesine hayat veren Aydın'ın dizideki akıbeti sezon finali bölümü ile gündeme geldi. İzleyenler, ''İclal Aydın Üç Kız Kardeş dizisinden ayrıldı mı?'' sorusunu yönlendiriyor.

Üç Kız Kardeş Nesrin ölüyor mu Nesrini oynaya İclal Aydın diziden ayrılıyor mu

Kanal D ekranlarının kısa sürede ilgi gören dizilerinden olan Üç Kız Kardeş dizisinde Nesrin karakteri ile ilgi gören İclal Aydın'ın kadrodaki varlığı sorgulanıyor. Nesrin ölüyor mu, İclal Aydın diziden ayrılıyor mu?

Haberin Devamı

İCLAL AYDIN DİZİDEN AYRILDI MI?

Üç Kız Kardeş adlı aynı kitabından TV'ye uyarlanan dizinin kadrosunda, kitabın yazarı İclal Aydın'da yer aldı. Dizide üç genç kızın annesi Nesrin rolü ile ekrandaydı. Oyuncunun dizideki varlığı gündeme geldi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar veda iddiasını güçlendirirken Aydın'ın dizideki akıbeti yeni sezon ile netleşecek.

İCLAL AYDIN KİMDİR?

Aydın, memur olan ailesinin görev yeri olan Nevşehir'de 14 Eylül 1971 tarihinde doğdu. Bir yaşındayken tayin nedeniyle Ankara'ya taşındılar. İlkokuldan sonra bir süre Elazığ Anadolu Lisesinde yatılı okudu. Annesiyle babasının ayrılması üzerine yeniden Ankara'ya döndü. Ortaokul ve lise yıllarını, yazarak ve tiyatro çalışmaları yaparak geçirdi. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünü kazandı. İkinci sınıfta okulu bırakıp Berlin'e yerleşti. Almanya'da altı yıl profesyonel tiyatroculuk yaptı.

Haberin Devamı

1996 yılında tiyatroyu bırakarak Türkiye'ye dönen İclal Aydın, 1997 yılında televizyona geçti. 1997 yılında Ayna grubunun "Ölünce Sevemezsem Seni" klibinde rol aldı. Rol aldığı Sıcak Saatler dizisi çok sevildi. HBB'de gündüz kuşağında, "2'den 4'e" adında, kadınlara yönelik bir program sundu. Bir süre Kanal D'de, 1998-2000 yılları arasında da Radyo D, Radyo Cumhuriyet, Radyo Kent, BRT FM'de program yaptı. Çeşitli dizilerde oynadı.