Cadde Üç Kız Kardeş Türkan ölüyor mu? Özgü Kaya diziden ayrılıyor mu?

Üç Kız Kardeş Türkan ölüyor mu? Özgü Kaya diziden ayrılıyor mu?

31.05.2022 - 20:33 | Son Güncellenme:

Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ı yeni bölümde intihar ediyor. Somer'in kollarına görülen Türkan'ın dizideki varlığı da gündeme geldi. Üç Kız Kardeş dizisinin Türkan'ı Özgü Kaya diziden ayrılacak mı? Türkan intihar mı etti?

Üç Kız Kardeş Türkan ölüyor mu Özgü Kaya diziden ayrılıyor mu

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'te Türkan, yaşananlar karşısına daha fazla dayanamadığını ifade ediyor. Ardından ilaç aldığı görülen Türkan'a ne olduğu merak konusu. Dizide Türkan'a ise Özgü Kaya hayat veriyor. Özgü Kaya Üç Kız Kardeş dizisinden ayrılacak mı?

Haberin Devamı

TÜRKAN ÖLÜYOR MU?

Üç Kız Kardeş dizisi salı akşamları yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Dizide Özgü Kaya'nın hayat verdiği Türkan karakterinin ise 14. bölümde gözyaşları içinde ilaç aldığı görülüyor. Ardından Somer'in kollarında bir anda bayılan Türkan'a ne olduğu bölümün ekrana gelmesi ile netleşecek.

ÖZGÜ KAYA KİMDİR?

Kaya 17 Haziran 1996 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Uşak Eşmeli dolan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü’nde eğitim gördü.

İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılında Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in başrollerinde yer aldığı Adı Efsane dizisinde Sibel karakterini oynayarak elde etti. Ardından 2018 yılında TRT 1 de yayınlanan Kutul Amare dizisinde Zeynep karakterini oynamıştır. Kaya, 1,68 boyundadır. Bir süredir kendisi gibi oyuncu Burak Serdar Şanal ile birlikte.