Cadde 'Üç Kız Kardeş'te Somer'den şoke eden hareket! Türkan'ı cepoya kapattı

'Üç Kız Kardeş'te Somer'den şoke eden hareket! Türkan'ı cepoya kapattı

06.12.2023 - 07:42 | Son Güncellenme:

İclal Aydın'ın aynı isimli romanından uyarlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisi, her salı akşamı Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Dizinin 65'inci bölümünde Türkan’ın herkesten sır gibi sakladığı sır ortaya çıktı. Dizinin finalinde Somer'in Türkan'ı depoya götürmesi ekranlara damga vurdu İşte yaşananlar...

Üç Kız Kardeşte Somerden şoke eden hareket Türkanı cepoya kapattı

Özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Veda Yurtsever, Reha Özcan ve Nazlı Senem Ünal gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Üç Kız Kardeş son bölüm yine seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başardı.

Haberin Devamı

Sevilen dizide Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Merve Şen, Zuhal Acar, Ayça İnci, Güldestan Yüce gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

'ÜÇ KIZ KARDEŞ' SON BÖLÜM

5 Aralık Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 65. bölümünde Türkan, Rüçhan'a yaptıklarının ortaya çıkmasıyla teslim olmaya karar verir.

TÜRKAN, DEFNE'Yİ BIRAKIP TESLİM OLACAK MI? - İZLEMEK İÇİN TIKLA

SOMER'E YALVARDI

Türkan ve Somer rüya gibi bir gecenin sabahında Sadık’la gelen mektupla birlikte gerçeğe uyanırlar. Sadık, Türkan’ın fermanını getirdiğinden habersizken; Somer annesine bu kötülüğü yapanın Türkan olduğuyla yüzleşir. Somer bu gerçekle nasıl başa çıkacağını bilemez halde, öfkelidir. Somer annesine bu kötülüğü yapanın Türkan olduğuyla yüzleşir. Türkan, çaresizce Somer'e yalvarsa da artık çok geçtir.

Üç Kız Kardeşte Somerden şoke eden hareket Türkanı cepoya kapattı

Haberin Devamı

DERYA KRİZ GEÇİRDİ

Mustafa gidişiyle ardında bıraktığı herkesten kendince intikamını almıştır. Kartal Mustafa’nın izini sürerken, Mustafa’nın kaçışı Korman ailesini de zora sokar. Mustafa’nın gidişi ile Derya’da yeni bir kararın eşiğine gelir. Mustafa'nın hırsızlık yaparak kaçması Derya'ya da büyük zarar verir. Derya, ailesinin yanında güvende olsa da Mustafa'dan gelen mesajlar onu çileden çıkarır. Derya, sonunda kriz geçirir ve yaşadıklarına isyan eder.

Üç Kız Kardeşte Somerden şoke eden hareket Türkanı cepoya kapattı

 DERYA, İSYAN ETTİ!-İZLEMEK İÇİN TIKLA

DEPOYA GÖTÜRDÜ

Türkan, cezasını çekmek için teslim olmaya gider. Somer ise Rüçhan'ın sözünü dinler ve Türkan'a engel olur. Türkan'ı eve getiren Somer, onu depoya götürür ve bundan sonra orada yaşayacağını söyler.

Üç Kız Kardeşte Somerden şoke eden hareket Türkanı cepoya kapattı

"İYİ BAK ESARETİNE"

Senin hapishanen bu oda… İyi bak esaretine… Aşkımız bitti. Acısı da senin müebbetin olsun.

'SENİN HAPİSHANEN BU EV!' İZLEMEK İÇİN TIKLA