Cadde Üç Kız Kardeş'te Türkan kararını verdi! 'Aşkından kahrolma sırası sende Somer'

Üç Kız Kardeş'te Türkan kararını verdi! 'Aşkından kahrolma sırası sende Somer'

27.04.2022 - 08:57 | Son Güncellenme:

İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan ve Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi 26 Nisan Salı akşamı 10’uncu bölümüyle ekranlara geldi. Altın krizini duyup kalp krizi geçiren Sadık, herkesi perişan ederken; Türkan’ın evliliği ve Somer ile ilgili verdiği karar bölüme damga vurdu. İşte ‘Üç Kız Kardeş’ son bölümde yaşananlar…

Üç Kız Kardeşte Türkan kararını verdi Aşkından kahrolma sırası sende Somer

Kanal D’de salı akşamları ekranlara gelen ve başrollerini Özgü Kaya ve Berker Güven’in paylaştığı ‘Üç Kız Kardeş’, 26 Nisan’da yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Almila Ada, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever’in yer aldığı dizinin son bölümünde; Sadık’ın kalp krizi geçirmesi ve Türkan’ın evliliği ile ilgili kararı dikkat çekti.

Haberin Devamı

Ayvalık’ta yaşayan Türkan, Dönüş ve Derya adındaki kız kardeşlerin hikayesinin anlatıldığı dizinin yeni bölümünde; Türkan’a “Hangisi daha çok canını yakar? Hırsız ailenin evi mi, Somer mi?” Diye soran Rüçhan, Somer’i seçtiği için onu Mine’nin evine götürüyordu.

Üç Kız Kardeşte Türkan kararını verdi Aşkından kahrolma sırası sende Somer

SADIK KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Ancak bu arada Rüçhan Hanım’ın kendisine gelip altınlar konusunda söyledikleriyle ilgili Nezahat’e üzüntüsünü anlatan Nesrin’i Sadık duydu. Olanı biteni bir kere daha dinlemek isteyen Sadık, duyduklarına dayanamayınca kalp krizi geçirdi.

Herkes perişan olurken Derya’nın evde olmayışı Dönüş’ü iyice korkuttu. Kardeşinin Hakan’la olduğunu ve ona ulaşması gerektiğini Serdar’a anlatan Dönüş, ondan yardım istedi. 

HAKAN, DERYA'YI EVE GÖTÜRDÜ

Haberin Devamı

Bu sırada Sadık’ın rahatsızlandığını duyan Rüçhan ve Türkan da hastaneye koşarken, Serdar, Hakan’ı aradı. Ev arkadaşıyla girdiği iddiayı kazanmak için Derya’yı öğrenci evine götüren Hakan önce Serdar’a inanmasa da Derya’yı eve götürdü. Kardeşinin halini görünce şoke olan Derya ise babasının başına gelenleri duyunca daha da üzüldü.

Türkan’ın hastaneye Rüçhan Hanım’la geldiğini gören Nesrin, dünürüne soğuk davranırken, kızına da altın konusunda sitem etti. Somer’i arayıp ulaşamayınca Mine’ye gitmeye karar veren Rüçhan Korman, ona kayınpederinin can çekiştiğini belirtti. Apar topar hastaneye giden Somer, Türkan’a nereden geldiği konusunda yalan söyledi.

Üç Kız Kardeşte Türkan kararını verdi Aşkından kahrolma sırası sende Somer

TÜRKAN RÜÇHAN'A HESAP SORDU

Kocasının boşanma kararını kendisiyle paylaşmamasına çok bozulan Türkan, annesinin isteği üzerine eşiyle kardeşlerinin yanına gitti. Öncesinde Rüçhan Hanım'ın karşısına dikilen Türkan, babasına bir şey olursa, onun sorumlu olduğunu ifade etti. Ardından baba evinde kardeşleriyle ilgilenen ve evliliğinin iyi olmadığını onlara anlatan Türkan, Serdar ve Hakan giderken; eşine de gitmesini söyledi.

Ertesi gün babalarının iyi olduğu haberini alan kızlar, mutluluktan havalara uçarken bir çanta hazırlayıp hastaneye götürdü. Evlatlarını karşısında görünce çok mutlu olan Sadık ise herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Bu sırada ablasından; ağabeyinin hastanede olduğunu öğrenen Fatih, ziyarete gitti. Ancak üç kız kardeş ve Somer ona engel oldu. Serdar ve Hakan da onlara destek verdi. Fatih’i dışarı çıkaran Somer, ona bu aileden uzak durması gerektiğini de söyledi.

Üç Kız Kardeşte Türkan kararını verdi Aşkından kahrolma sırası sende Somer

Haberin Devamı

MİNE VE NİHAT'IN BÜYÜK SIRRI

Özer’den Mine ile ilgili araştırma yapmasını rica eden Rüçhan istediğini elde ederken; Somer de Türkan’ın sattığı altınların yerine yenilerini aldı. Annesine davranışı konusunda kızan Somer, sevgilisinin fotoğraflarını görünce şoke oldu. Zarfı alıp Mine’ye giden Somer, kapıyı Nihat açınca daha da şaşırdı. Mine’ye fotoğrafları vermesini isteyen Somer, orayı terk etti. O gelmeden önce konuşan Mine ve Nihat’ın da hala evli olduğu ortaya çıktı. 

Kardeşleriyle ilgilenen ve evinde mutlu olan Türkan, Rüçhan Hanım’ın kapıya gelip konuşmak istemesiyle şaşırdı. Onu eve götürmek isteyen kayınvalidesine karşı çıkan Türkan, büyük ders aldığını ve kendisine Somer ile ilgili ne göstereceğini sordu. Buna yanıt vermeyen Rüçhan ise gelinini eve bıraktı. Sonra da Fatih’le buluşan Rüçhan, onun kendisine evdeki hissesini satma teklifini dinledi.

Üç Kız Kardeşte Türkan kararını verdi Aşkından kahrolma sırası sende Somer

Haberin Devamı

TÜRKAN EVİ TERK ETTİ

Öte yandan kalp krizi geçiren Sadık’ın eve gelişiyle herkes mutlu oldu. Aynı anlarda düşünen Türkan ise kendisinden karar bekleyen Somer’i şaşırttı. Halası ve eniştesiyle eve giden Türkan, eşyalarını da toplayarak evi terk etti. 

Türkan’ın mutsuz evliliğinden vazgeçip evini ve Somer’i terk etmesine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

“Türkan çok koştu Somer'in peşinden şimdi sıra Somer'de artık”, “Öyle bakarsın işte. Ağla Somer ağla”, “Türkan güçlü olmasına sevinirken ayrılıklarına da mahvolmam”, “Türkan tam da söylediğini yaptı”, “Duygudan duyguya sürüklendiğimiz harika bir bölümdü”, “Ben bu dişli Türkan'ı çok sevdim, hep böyle kalsın”, “Türkan evi terk etti. Bence en doğru kararı verdi. Somer de oturup ‘ben ne yapıyorum’ desin”, “Ve Türkan, Somer'i terk eder”, “Somer biraz Türkan’dan cesur olmayı öğren”, “Bölüm çok güzeldi. Türkan'in dik duruşu, Mine’nin gerçek yüzünün ortaya çıkması, Somer'in ise kim için ne kaybettiğini anlaması”, “Çok üzülüyorum ama yapması gerekeni yapıyor Türkan”, “Somer aşkından kahrolma sırası sende”, “Türkan nihayet baştan beri yapman gerekeni yaptın”, “Somer düşünsün artık, Türkan doğru olanı yaptı”