Cadde Ufuk Özkan ile Nazan Güneş tek celsede boşandı!

Ufuk Özkan ile Nazan Güneş tek celsede boşandı!

04.08.2022 - 09:36 | Son Güncellenme:

Geniş Aile, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi birçok başarılı projede başrolü oynayan Ufuk Özkan, 17 yıllık eşi Nazan Güneş'ten tek celsede boşandı. Eren adında bir de oğulları olan çiftten Özkan, sosyal medya hesabından birbiriyle olan fotoğraflarını silmedi.

Ufuk Özkan ile Nazan Güneş tek celsede boşandı

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan, engin Kız Fakir Oğlan, Hayat Bazen Tatlıdır ve Kalk Gidelim gibi projelerle de adını duyurmaya devam etti. Başarılı isim, 'Geniş Aile'den sonra çok sayıda dizi ve filmde rol aldığını belirterek, sokakta gören insanların hala kendisine 'Cevahir' diye seslendiğini söyledi.

Haberin Devamı

"BENİ ONURE EDEN BİR ŞEY"

Ufuk Özkan, "Bundan 6 sene önce 'Cevahir' karakteriyle 'Geniş Aile'de çok sevildik ve çok beğenildik. Aradan 6 sene geçti. Onun üzerine 4 tane dizi yaptım, hepsi de çok uzun sürdü. Sinema filmleri yaptım, yarışmalar yaptım, ama hala hangi dizide oynarsam oynayayım, hangi yarışmayı sunarsam sunayım, hangi filmde oynarsam oynayayım sokakta insanlar 'Cevahir' diye çağırıyor. Bu benim için beni onure eden bir şey. Rahmetli Kemal Sunal yıllarca 'Şaban' karakterini canlandırdı. Tabii bizim 40-80 fırın ekmek yememiz lazım o mertebeye çıkabilmemiz için. Yapışsın kalsın. Böyle bir şey yapışsın insanın üzerine" şeklinde konuştu.

Ufuk Özkan ile Nazan Güneş tek celsede boşandı

Ufuk Özkan, Sercan Kısmet’in sorularını yanıtlamıştı. “Komedinin sizdeki yeri nedir?” sorusuna yanıt veren oyuncu şöyle söylemişti:

Haberin Devamı

Komedi bence hayatın içinde olan bir şey. Hayatta acılar gibi sevinçler ve mutluluklar da var. Sanatta bunu adı komedi. Hayat için sevinçler ve mutluluklar ne kadar önemliyse benim için de komedi o kadar önemli.

ANLAŞMALI OLARAK BİTTİ

Oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan ile Anadolu Ateşi dansçılarından Nazan Güneş 2005 yılında dünyaevine girmişti. Eren adında bir oğulları olan çift geçen aylarda anlaşmazlık yaşamış ve boşanma kararı almıştı. Ufuk Özkan ile Nazan Güneş önceki İstanbul Adliyesi 8. Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak evliliklerini noktaladı.

Ufuk Özkan ile Nazan Güneş tek celsede boşandı

FOTOĞRAFLARI SİLMEDİ

Son dönemde fazla kilolarından kurtulan ve “Ah Be Birader” filminde kamera karşısına geçen Özkan, eşiyle mutlu günlerinden çekilen fotoğraflarını da sosyal medya sayfasından kaldırmadı.

Ufuk Özkan ile Nazan Güneş tek celsede boşandı

NAZAN GÜNEŞ KİMDİR?

Özkan'ın 2005'te nikah masasına oturduğu 17 yıllık eşi Nazan Güneş, Türk dansçıdır. Güneş, yaklaşık 10 yılı aşkın bir süre Anadolu Ateşi'nde başdansçı olarak görev yaptı.