Cadde Uğur Arslan'dan yeni program!

Uğur Arslan'dan yeni program!

08.01.2018 - 07:48 | Son Güncellenme:

Show TV’de yayınlanan Seda ve Uğur’la isimli programın sunucuları Seda Sayan ve Uğur Arslan ayrılmış ve yollarına yalnız devam etme kararı almıştı.

Uğur Arslandan yeni program

MedyaRadar'da yer alan habere göre izdivaç programlarının kaldırılmasından sonra 'Evleneceksen Gel' programları sona eren Seda Sayan ve Uğur Arslan, 'Artık Susma' isimli programla başlamışlardı.

Haberin Devamı

Sayan ve Arslan'ın bu programı da bir süre sonra format değiştirdi ve 'Seda ve Uğur'la' isimiyle devam etti. Ancak, bu formatta beklentiler karşılanmayında iki isimden iki ayrı program geldi. Seda Sayan, Show TV'de ekrana gelecek 'Seda Sayan'la' programıyla eğlenceli bir fotmata geçiş yapacak.

Uğur Arslan, fenomen avına çıkıyor

Seda Sayan'ın Pazartesi günü 15.00'de başlayacak olan yeni programının hemen ardından, saat 18.00'de Uğur Arslan'ın yeni programı 'Uğur'la Fenomen Avı' ekrana gelecek.

Gizli kalmış yetenekler, Türkiye’nin fenomenleri burada keşfediliyor. Uğur Arslan sesine, yeteneğine, becerisine güvenenleri ekranla buluşturuyor. Halkın içinden çıkmış, sosyal medyada fenomen olan kişiler, ilginç buluşlar ve yemekler Uğur’la Fenomen Avı’nda ekrana geliyor!

Haberin Devamı

Eminönü’nün çılgın çiğköftecisi Ali Usta, Uğur’la Fenomen Avı’nın ilk konuğu oluyor. Türkiye’nin konuştuğu fenomen çiğköfteci kendine has tarzı, sunumu ve servisiyle izleyenleri çok güldürecek.