Cadde Umut Evirgen'den Alina Boz'a sürpriz! 'Plan yapmaktan hoşlanmıyorum'

Umut Evirgen'den Alina Boz'a sürpriz! 'Plan yapmaktan hoşlanmıyorum'

28.12.2023 - 08:35 | Son Güncellenme:

Yaz başından beri aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, 2 Aralık'ta nikâh masasına oturmuştu. Hastalandıkları için balayına gidemeyen ikili, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Plan yapmaktan hoşlanmadığını ve sürprizleri tercih ettiğini söyleyen Evirgen, eşine yaptığı son sürprizi anlattı.

Umut Evirgenden Alina Boza sürpriz Plan yapmaktan hoşlanmıyorum

Tuba Büyüküstün, Melisa Şenolsun ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler dünyasından birçok isimle yaşadığı birlikteliklerle adından sıkça söz ettirmeyi başaran işletmeci ve yönetmen Umut Evirgen, bir süre önce oyuncu Alina Boz ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

Ünlü çift, 2 Aralık'ta ise yakın dostları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleşen bir törenle hayatlarını birleştirmişti. Alina Boz’un şahitliğini Burak Can ve Cemre Beygüven üstlenirken, Umut Evirgen’in şahitleri Özge Özpirinçci ile Fatih Terim olmuştu.

Umut Evirgenden Alina Boza sürpriz Plan yapmaktan hoşlanmıyorum

"BALAYINA GİDEMEDİLER"

25 gün önce evlenen ikili, geçtiğimiz haftalarda Akmerkez'de objektiflere takılmıştı. Gazetecilerle konuşan çiftten Evirgen, "Çok hastayız. Grip oldum. Sabah-akşam serum alıyorum. 12 gündür yatıyoruz" demişti. Balayında nereye gittikleri de sorulan ünlü isim, "İyileşirsek gideriz. Daha balayı için plan yapmadık. Buraya da eczaneye geldik" demişti.

Umut Evirgenden Alina Boza sürpriz Plan yapmaktan hoşlanmıyorum

"AĞIR BİR GRİP ATLATTIK"

Umut Evirgen oyuncu Alina Boz önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Çiçeği burnunda çift "İşle alakalı bir randevumuz var ona gidiyoruz. Biliyorsunuz ağar bir grip atlattık ve evdeydik, haliyle işler aksadı ama şimdi çok şükür sağlığımız yerinde" diye konuştu.

Haberin Devamı

Alina Boz, "Güzel bir yıl oldu benim için. Yılbaşı için tatil planı yapmadık ama Ocak ayı içerisinde bir yurtdışı planımız var" ifadelerini kullandı.

Umut Evirgenden Alina Boza sürpriz Plan yapmaktan hoşlanmıyorum

PLAN YAPMAKTAN HOŞLANMIYOR!

Sürprizleri sevdiğini ve plan yapmaktan pek hoşlanmadığını söyleyen Evirgen, "Alina'ya son yaptığım sürpriz bu sabah uyanır uyanmaz onu çok güzel bir resim sergisine getirmekti" dedi.

Umut Evirgenden Alina Boza sürpriz Plan yapmaktan hoşlanmıyorum

Mekanları güvendiği birine teslim ettikten sonra bütün dikkatini yönetmenliğe ayırmak istediğini söyleyen Umut Evirgen; "Ana akım ya da dijitale bir dizi projesi yapmak isterim. Hatta üstünde çalışıyorum ve mayıs ayına kadar netleşir. Oyunculuk konusunda yeteneğim yok, oyunculuğu hiç yapamıyorum. Kamera önü bana göre değil" diyerek samimi açıklamalarda bulundu.