Cadde Ünlü oyuncudan 'ayrılık' açıklaması: Annem çok güzel özetlemiş!

Ünlü oyuncudan 'ayrılık' açıklaması: Annem çok güzel özetlemiş!

08.01.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Annesi Şevval Sam'ın izinden giderek oyuncu olan Tarık Emir Tekin, uzun bir süredir Fransız Sofia Katc ile aşk yaşıyordu. Evlenmeleri beklenen çiftten Sofia, sürpriz bir hamleyle sosyal medyada sevgilisini takip etmeyi bırakmış ve birlikte çekilen karelerini silmişti. Önceki gece Taksim'de görüntülenen Tarık Emir Tekin, basın mensuplarının soruları üzerine konuya açıklık getirdi.

Ünlü oyuncudan ayrılık açıklaması: Annem çok güzel özetlemiş

Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam'ın, eski futbolcu Metin Tekin ile 1993-1999 yılları arasında süren evliliğinden dünyaya gelen 'Taro' Tarık Emir Tekin, 4 Aralık'ta gerçekleştirilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Parlayan Yıldız Ödülü'nü almıştı. Tekin, bu ödülün verildiği ilk erkek oyuncu olarak adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncudan ayrılık açıklaması: Annem çok güzel özetlemiş

Şevval Sam, oğlunu sahnede izlerken kayda almayı ihmal etmemiş ve gözyaşlarına hakim olamamıştı. Sosyal medyada da bu anlar defalarca paylaşılmış, Altın Kelebek'in en çok konuşulan görüntülerinden olmuştu.

SEVGİLİSİ TAKİBİ BIRAKTI!

25 yaşındaki başarılı oyuncu, geçtiğimiz günlerde ise özel hayatıyla gündeme gelmişti. Uzun süredir ünlü ismin sevgilisi olan Sofia Katc, sosyal medyada Tekin'i takip etmeyi bırakmış ve birlikte çekilen fotoğraflarını silmişti. Taro başlarda Sofia'yı takip etmeye devam etse de, sonrasında o da takipten çıkarak sevgilisine karşılık vermişti.

Ünlü oyuncudan ayrılık açıklaması: Annem çok güzel özetlemiş

ANNEDEN AÇIKLAMA GELDİ

İkilinin aralarında neler olduğu ve ayrılıp ayrılmadıkları merak edilirken, Şevval Sam gazetecilerle konuşarak; "Kendi kararları ben bir şey diyemem. Bence ona da çok üstelemeyin bu konuyu" açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

TAKSİM'DE GÖRÜNTÜLENDİ

Tarık Emir Tekin, tüm bunların ardından geçtiğimiz gece Taksim'deki bir ara sokakta arkadaşı ile objektiflere takıldı. Ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan 25 yaşındaki oyuncu, yemek yemeye gittiklerini söyledi.

Ünlü oyuncudan ayrılık açıklaması: Annem çok güzel özetlemiş

"ORTAK KARARIMIZ DİYEBİLİRİM"

Yıllardır aşk yaşadığı Sofia Katc ile ayrılıkları sorulan ve annesinin açıklaması hatırlatılan Taro, şu ifadeleri kullandı:

Evet, ayrılık doğru. Ama ben bu konu hakkında çok konuşmak istemiyorum. Annem de çok güzel özetlemiş konuyu aslında. Ortak kararımız diyebilirim.

Kısa açıklamasının ardından muhabirlere teşekkür eden ünlü isim, arkadaşı ile birlikte yemek yiyecekleri restorana girdi.

Ünlü oyuncudan ayrılık açıklaması: Annem çok güzel özetlemiş

"SOFIA LİSE AŞKIM"

Öte yandan Tarık Emir Tekin, 2021 yazında Sofia ile yedi yıldır çok güzel bir ilişkilerinin olduğunu söylemiş ve "Sofia lise aşkım, yedi yıldır tanışıyoruz. Her şey çok güzel gidiyor" demişti. Başarılı oyuncu, "Her şeyi dolu dolu yaşamak istiyorum. Evlilik tabii ki, neden olmasın" açıklamasıyla sözlerini noktalamıştı.