Cadde Ünlüler takımı yarışmacısı Elif Yıldırım Gören kimdir? Survivor Elif Yıldırım Gören aslen nereli?

Ünlüler takımı yarışmacısı Elif Yıldırım Gören kimdir? Survivor Elif Yıldırım Gören aslen nereli?

11.05.2020 - 17:04 | Son Güncellenme:

Survivor Ünlüler takımı kadrosunda yer alan Elif Yıldırım Gören, Survivor'da iddialı isimler arasında yer alıyor. Survivor 2020'de son dönemde takım arkadaşı Mert Öcal ile sık sık tartışmaya giren Elif Yıldırım Gören parkurlarda hız konusunda çok iyi olsa da bitiiricilik için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil! Peki Elif Yıldırım Gören kimdir, kaç yaşında aslen nereli?

Ünlüler takımı yarışmacısı Elif Yıldırım Gören kimdir Survivor Elif Yıldırım Gören aslen nereli

Survivor 2020'de iddialı kadın yarışmacılar arasında yer alan Elif Yıldırım Gören kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Survivor parkurlarında gösterdiği hız ile dikkatleri üzerine çeken Elif Yıldırım Gören, birçok oyunda takımına kritik sayılar aldırsada bazen de son sayıları atamamasından dolayı takımına sayılar kaybettirdi. Genele bakıldığında takımın başarılı isimleri arasında yer alan Elif Yıldırım Gören hakkında merak edilenleri sizler için derledik

Haberin Devamı

ELİF YILDIRIM GÖREN KİMDİR?

14 Şubat 1990 yılında Bursa'nın İznik ilçesinde doğan Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucumuzdur.

1.70 boyunda ve 55 kilo olan Elif Gören, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları'ndaki 4 × 400m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.