Cadde Ünlülerin tatil günlükleri! Bodrum ve Çeşme sahillerinde renkli kareler

Ünlülerin tatil günlükleri! Bodrum ve Çeşme sahillerinde renkli kareler

15.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Yoğun geçen sezonun ardından oyuncu Melisa Berbeoğlu, Ozan Çobanoğlu ile eşi Ezgi Sertel ve Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve sevgilisi Samar Dadgar tatil için rotalarını yaz aylarının vazgeçilmez adresi Bodrum'a çevirdi. Ünlü oyuncu Asuman Dabak ise her yıl olduğu gibi bu yıl da soluğu Çeşme'de aldı. Bol bol dinlenen ünlü isimler; deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkardı..

Ünlülerin tatil günlükleri Bodrum ve Çeşme sahillerinde renkli kareler

Yazın gelmesiyle ünlü isimler de soluğu tatil beldelerinde aldı. Pandemi döneminde uzun bir süre evde kalan magazin dünyasının ünlü isimleri 2022'de Ege'ye akın etti. Dinlenmek ve yoğun sezonun yorgunluğunu atmak isteyen ünlülerin tercihi Bodrum ve Çeşme oldu. Bol bol güneşlenen ve sıcak havanın tadını çıkaran ünlülerin keyifli anları objektiflere böyle yansıdı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

'ÜÇ KIZ KARDEŞ'İN 'DERYA'SI BODRUM'DA

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Üç Kız Kardeş'te 'Derya' karakterine hayat veren Melisa Berberoğlu, Bodrum'da yeni sezon öncesi yorgunluk attı. Önceki gün Yalıkavak’taki Miya Beach’te görüntülenen 26 yaşındaki oyuncu, bol bol yüzerek denizin tadını çıkardı. Arkadaşları ile suda sohbet eden Berberoğlu, kiremit rengi mayosu ve fit vücudu ile dikkat çekti.

Ünlülerin tatil günlükleri Bodrum ve Çeşme sahillerinde renkli kareler

ARKADAŞIYLA TATİLDE

Her yaz olduğu gibi bu sene de tatil için Çeşme’ye giden Asuman Dabak (52), bir arkadaşıyla The Beach Of Momo’da vakit geçirdi. Şezlongda güneşlenip telefon görüşmelerini yapan oyuncu, daha sonra sosyal medyada paylaşmak için eline aldığı plaj kıyafetiyle arkadaşına poz verdi.

Birkaç dakika boyunca modellik yapan Dabak, çekilen fotoğraflarını incelerken gülmeye başladı. Yıllara meydan okuyan formda görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü ismin renkli bikinisi ve yeşil bandanası dikkat çekti. Uzun bir süre denize girmeden oturan Dabak ve arkadaşı, daha sonra yanlarına gelen başka bir arkadaşlarıyla sohbete devam etti.

Ünlülerin tatil günlükleri Bodrum ve Çeşme sahillerinde renkli kareler

Haberin Devamı

GÜN BATIMI SEFASI

Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile olaylı bir boşanma süreci yaşayan, eski eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davadan beraat eden ve Aktan'ı affettiğini söyleyen Özcan Deniz; İranlı modacı Samar Dadgar ve Feyza Aktan ile evliliklerinden dünyaya gelen çocukları Kuzey ile önceki gün Bodrum Cennet Koyu’nda lüks Motoryatt görüntülendi.

Gün sonuna doğru geldikleri Lüks yatta Özcan Deniz eline oltayı alarak balık tutmaya çalıştı. O sıralarda Kuzey, meraklı ve heyecanlı gözlerle babası Özcan Deniz’i izledi. Lüks yatta bir süre gezinen ve bol bol story çeken Samar Dadgar daha sonra baba oğulun yanına gelerek onlara eşlik etti.

Bir süre Lüks yatın arkasında sohbet ettikten sonra Kuzey, Samar Dadgar’ın kucağına yattı. Bir hayli iyi anlaştıkları gözlenen Samar ve Kuzey birbirleriyle şakalaşmayı da ihmal etmedi. Gün batımı sefasından sonra Samar, Kuzey’i dikkatli bir şekilde merdivenlere götürüp yukarı çıkması için ona eşlik etti.

Ünlülerin tatil günlükleri Bodrum ve Çeşme sahillerinde renkli kareler

Haberin Devamı

"BU DÜNYA CAHİLLERLE DOLU"

Öte yandan Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde oğluyla fotoğrafını paylaşan Özcan Deniz hem mutluluğunu dile getirmiş hem de oğlu Kuzey'e nasihat vermişti. Ünlü şarkıcı, paylaşımında; "Bugün sen karpuzunu yiyip, kendi kendine şarkı söylerken, suratımda aptal aşık bir gülümsemeyle seni izlerken yakaladın beni. Sonra 'Baba bana mutluluk yakışıyor mu?' diye sordun. 'Baba kurban, mutluluk herkese yakışır. Hele çocuklara çok yakışır. En çok da sana oğlum' yanıtını verdim. O da bana 'Sana da baba.' dedi. Sonra dünyanın en güzel gözleriyle hınzır bir bakış atarak yemeye devam ettin. Hayatımın en güzel, alt metinlerle dolu sohbetini yaptık seninle. Üstüne kitaplar yazılacak kadar dolu bir andı. Evet oğlum, mutluluk entelektüel bir şeçimdir. Herkes bunu başaramaz. Senin dört yaşında kavradığın şeyi bir ömür kavrayamayan cahillerle dolu bu dünya. Herkese, her şeye inat sana en çok yakışanı yap ve hep mutlu ol. Ama bunu asla ama asla başkalarının mutsuzluğu üstüne inşa etme! Baban zaman zaman mutluluk düşmanlarına bu fırsatı bilerek ve de bilmeyerek verdi. Tabii ki artık bu 'fırsat' kimseye bir daha verilmeyecek! Sen sakın bu hataya düşme. Evet oğlum ikimize de çok yakışıyor. Seni çok seviyorum canım oğlum. Mutluluğumuza..." ifadelerini kullanmıştı. 

Haberin Devamı

AŞK TATİLİ

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'ın başrol oyuncularında Ozan Çobanoğlu, önceki gün sunucu eşi Ezgi Sertel Çobanoğlu ile birlikte Bodrum Yalıkavak'taki Miya Beach’de görüntülendi. Yoğun geçen set çekiminden fırsat bularak eşi Ezgi Sertel ile birlikte Bodrum’a tatile gelen Ozan Çobanoğlu, bol bol denize girerek set yorgunluğunu attı.

Ünlülerin tatil günlükleri Bodrum ve Çeşme sahillerinde renkli kareler