Cadde 'Veda Mektubu'nda Beste, Hakan'ı suçüstü yakaladı!

'Veda Mektubu'nda Beste, Hakan'ı suçüstü yakaladı!

15.05.2023 - 23:58 | Son Güncellenme:

Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği; başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu', heyecan dolu yeni bölümüyle ekranlara geldi. Beste, Hakan'ı sevgilisiyle suçüstü yakaladı. Hakan'ın sevgilisi Ahu, Beste'ye Hakan'la üç yıldır birlikte olduklarını itiraf etti ve Beste boşanma kararı aldı.

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

Merve BARUT / Milliyet.com.tr
Kanal D'nin sevilen dizisi 'Veda Mektubu'nun 11'inci bölümünde; Hakan'ı Beste'yi aldatırken yakalayan Mahmut, Beste'yi arayıp görüşmek istediğini söyledi. Durumdan habersiz olan Beste, Mahmut'un kendisiyle konuşma isteğini kabul etti ve buluştular.

Haberin Devamı

ZİYA'NIN KALP KRİZİ GEÇİRMESİ ÇOK KORKUTTU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İHANETİN FOTOĞRAFLARINI GÖRDÜ

Beste'ye gerçeği nasıl söyleyeceğini bilemeyen Mahmut, ''Kocanızı bir kadınla gördüm. Bunu benden duyduğunuz için çok üzgünüm'' dedi. Beste ise büyük bir şaşkınlık yaşadı ve ''Arkadaşıdır, müşterimizdir. Siz nasıl emin olabiliyorsunuz? Daha bir kere gördüğüm adamın sözüne mi inanayım?'' dedi. Mahmut, Beste'ye ihanetin fotoğraflarını gösterince Beste aldatıldığından emin oldu. Eşinin yanına gitti ancak gerçeği bildiğini itiraf etmedi.

'VEDA MEKTUBU' SON BÖLÜM

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

ZİYA'NIN KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİNİ ÖĞRENEN ALANUR YIKILDI

Mehmet ile konuşup her şeyi anlatacağı sırada rahatsızlanan Ziya hemen hastaneye kaldırıldı. Mehmet arayıp Seher'e, Ziya'nın kalp krizi geçirdiğini söyledi. Kanaması olduktan sonra hastaneye giden Aslı, bebeğini düşürme tehlikesi olduğunu öğrendi. O sırada aldığı telefonla Ziya'nın kalp krizi geçirdiğini öğrenen Alanur telefonu elinden düşürdü. Vakit kaybetmeden Aslı ile birlikte hastanenin yolunu tuttular.

Haberin Devamı

BESTE, HAKAN'IN İHANETİNİ ÖĞRENDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

ASLI HER ŞEYE RAĞMEN MEHMET'İN YANINA GİTTİ

Ziya'nın geçirdiği kalp kriziyle Karlı ailesi derinden sarsıldı. Ziya'nın doktoru, Karlı ailesine, ''Kalp spazmı geçirmiş. İki kalbi tıkandığı için stent takıldı. Bundan sonra dikkat etmesi gerek. Stresten uzak tutun'' açıklamasını yaptı. Aslı, her şeye rağmen Mehmet’in yanında olmak istedi ve gidip eşine sarıldı. Ancak Aslı'nın karşılaştığı tavır düşündüğü gibi olmadı. Mehmet, Aslı'ya eve gitmesini söyledi ve yanından ayrıldı.

"SENİ SEVİYORUM ALANUR" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

ALANUR, ZİYA'NIN ODASINA GİRDİ

Alanur herkesten gizli Ziya'nın yanına girdi. Ziya duymasa da onunla konuştu. ''Hepimiz için kalkman lazım'' deyip yüzünden öptü. Birden gözlerini açan Ziya, Alanur'a, ''Seni seviyorum'' dedi. Alanur'un da Ziya'ya cevabı, ''Ben de seni seviyorum'' oldu. Ziya'nın odasından çıkan Alanur gözyaşlarına boğuldu.

ALANUR, SEHER'İ KUŞKU DELHİZİNİN İÇİNE ATTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

MEHMET, ALANUR'U GÖRDÜ

Alanur'un, Ziya'nın odasından çıktığını gören Mehmet, ''Alanur Hanım, babamın yanında ne işiniz vardı? Daha biz görmedik. Ne hakla?'' diye hesap sordu. Alanur da, ''Biz babanla bugün buluştuk. Aslı ile ilgili, bebekle ilgili konuştuk. Fikir ayrılıklarımız var biliyorsun. Babanın bu durumuna çok üzüldüm, benden dolayı olabileceğini düşündüm. O yüzden buraya geldim. Zaten görüp hemen gidecektim'' dedi.

ZİYA, MEHMET'E GERÇEKLERİ SÖYLEYEMEDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

''ODASINA GİRDİM, CEVABIMI ALDIM''

Alanur'u hastane önünde gören Seher, Alanur'a, ''Bizim hayatımızda sizin yeriniz yok, gördünüz. Ben sustukça haddinizi daha çok aşıyorsunuz. Size rağmen vazgeçmedim ondan. Ama siz tek bir yanlış anlamayla çekip gittiniz. Onu yaşamadan yüreğinizde yarattığınız adamı sevdiniz, ama ben yaşadım. 30 yıl boyunca emek verdim. Onun için doğrularımdan vazgeçtim.'' dedi. Alanur da, Seher'in sözleri karşısında, ''O seni sevdi mi? Ben biraz önce odasına girdim, cevabını aldım. Sen de cevabını alırsın'' dedi ve hastaneden ayrıldı.

Haberin Devamı

ASLI VE MEHMET'İN BEBEK HEYECANI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

ZİYA GERÇEĞİ MEHMET'TEN SAKLADI

Hastaneden taburcu olan Ziya evine geri döndü. Seher, Alanur ile ilgili gerçeği, Mehmet'ten saklamasını istedi. Mehmet, Ziya ile konuşurken, ''O gün ne demeye çalıştın? Aslı benim yüzümden gitti demiştin'' dedi. Ziya da, ''Biz en başta aynı evde kalkmakla hata yaptık. Anneler girdi araya. Hatice tuzu, biberi oldu. Kız adapte olamadı, kafası karıştı'' deyip konuyu geçiştirmeye çalıştı ve Alanur ile ilgili gerçeği Mehmet'e söylemedi.

SEHER, HATİCE'NİN FİŞİNİ ÇEKTİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

BEBEĞİN KALP ATIŞINI DUYDULAR

Mehmet ile Aslı, kontrol için birlikte doktora gitti. İkisi doktorun yanındayken, Alanur da kapıda bekledi. Aslı ile Mehmet, bebeklerinin kalp atışlarını duyduklarında adeta aşkları tazelendi. Aralarındaki buzları eriten Mehmet ile Aslı birlikte güzel bir gün geçirdi. Aslı, ''O kalp sesini duymak başka hiçbir şeye benzemiyormuş'' dedi. Mehmet tam gidecekken arkasından seslendi. Mehmet'in parmağından çıkardığı yüzüğü geri verecekti ama vermedi.

Haberin Devamı

"MERAK MI ETTİN BENİ?" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

BESTE, HAKAN'I SUÇÜSTÜ YAKALADI

Beste, Ahu'nun evine gitti ve Hakan'ı suçüstü yakaladı. ''Kaç yıldır birliktesiniz?'' diye sordu. Ahu da, Hakan'la üç yıldır birlikte olduklarını itiraf etti. Beste, Hakan'a saldırdı ve ''Mehmet haklıymış. Sen hiçbir şeyi hak etmiyormuşsun. O sana inan salak Beste yok artık. Annemin dediği doğruymuş. Ben herkesi karşıma aldım senin için.'' dedi. Mahmut'un kim olduğunu bilmeyen Hakan o haldeyken bile kıskançlık krizine girdi.

ALANUR KIZLARINA YİNE KOL KANAT GERDİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

Beste, Hakan ile Ahu'nun fotoğraflarını çekti. Ahu'nun evinden çıktıktan sonra Hakan, Beste'nin peşinden gidip elinden telefonunu almaya çalıştı. O sırada Mahmut araya girdi ve Hakan'ı uzaklaştırdı.

BESTE VE MAHMUT ARASINDA SÜRPRİZ YAKINLIK / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

Beste, tüm olup biteni annesine ve kız kardeşine anlattı. Hakan'dan boşanacağını söyledi. Alanur duydukları karşısında sinirlendi. Alanur boşanma aşamasında Beste'nin evine gitmesine izin vermedi. Beste de, ''Şeytan görsün yüzünü. Düşündükçe tiksiniyorum. Boğuluyormuş gibi hissediyorum'' diyerek boşanma konusunda ne kadar kararlı olduğunu belli etti.

ASLI VE MEHMET BARIŞTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ZİYA, ALANUR'A HASTANEDE OLANLARI HATIRLAMADIĞINI SÖYLEDİ

Alanur, Ziya'yı görüntülü aradı. Hastanedeyken odasına girdiğini söyledi ancak Ziya hiçbir şeyi hatırlamıyormuş gibi yaptı. Seher, Alanur'un görüntülü aradığını görse de, Ziya iş yerinden arandığını söyledi.

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

MEHMET, ASLI'YA SÜRPRİZ YAPTI

Mehmet, Aslı'nın kapısına davul ve zurna ile gitti ve ''Bu sefer gelini usulüyle alalım dedik'' dedi. Aslı, Mehmet'in sürprizine çok sevindi. Mehmet, Aslı'ya ''Kimsenin baskısı altında kalmadan, kendi hür iradenle, geçmişte sana sözünü tutamayan bu adamla tekrar bu yolculuğa çıkmaya var mısın?'' diye sordu. Aslı hiçbir şey söyleyemedi ve içeri girdi. Mehmet tam gidecekken Aslı geri döndü ve ''Varım tabi. Ben sensiz yapamam. Ama bir şartla, parmağından bu yüzük çıkmayacak'' dedi ve birbirlerine sarıldılar. Daha sonra yeni evlerine gidip baş başa vakit geçirdiler.

HATİCE, ALANUR VE ZİYA'NIN İLİŞKİSİNİ MEHMET'E İTİRAF ETTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

Alanur, Hakan'ın Beste ile olan fotoğraflarını yırtıp, yaktı. ''Herkes cezasını çekecek'' diye içinden geçiren Alanur, intikam peşinde olduğunu belli etti.

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

SIR ORTAYA ÇIKTI

Hatice, Mehmet ile Aslı'nın evine gitti ve konuşmak istediğini söyledi. Aslı, Hatice'yi içeriye davet etti. Hatice, Mehmet'e, Alanur ile Ziya arasındaki gerçeği anlattı:

Bunu söylemek benim için kolay olmayacak. Ben de yakın zamanda öğrendim. Ama bu sana haksızlık olur. Ben böyle bir şeyi bilmek isterdim. Bence sen de bilmek istersin. Bilmek hakkın. Baban ve Alanur Hanım arasında bir ilişki varmış.

Veda Mektubunda Beste, Hakanı suçüstü yakaladı

'Veda Mektubu', yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'de Kanal D'de...