Cadde 'Veda Mektubu'nda Hatice, Aslı'yı mı yoksa Mehmet'i mi vurdu?

'Veda Mektubu'nda Hatice, Aslı'yı mı yoksa Mehmet'i mi vurdu?

15.08.2023 - 07:44 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu'; nefes kesen yeni bölümüyle seyircinin beğenisini kazandı. İşte dizinin 14 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde yaşananlar...

Veda Mektubunda Hatice, Aslıyı mı yoksa Mehmeti mi vurdu

Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu, hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de çok konuşulan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Veda Mektubu'; 23'üncü bölümü ile dün akşam ekranlara geldi.

Haberin Devamı

'VEDA MEKTUBU' SON BÖLÜM

'Veda Mektubu'nun dün akşam yayınlanan bölümünde yaşananlar;

Seher’in yokluğundan sonra evde sular durulmaz. Alanur ve Ziya’nın vedasının ardından, düğün bir anda kara bulutların altında kalır. Mina hastaneye yetiştirilirken ilk müdahale Beste’den gelir. Mehmet ve Aslı, Mina’yı kurtarmak için ellerinden geleni yaparlar. Bu sırada Karlıların evinde Nevzat ve ailesini büyük bir haber bekler. Bu haber karşısında Hatice, artık gözü kimseyi görmez.

Veda Mektubunda Hatice, Aslıyı mı yoksa Mehmeti mi vurdu

'HEMEN GİDİYORSUNUZ BU EVDEN!'- İZLEMEK İÇİN TIKLA

GERİLİM GÜNDEN GÜNE ARTIYOR!

Aslı, her şeyi yoluna koymak için çabalarken hiç beklemediği kadar güzel bir haber alır. Mehmet ve Selçuk arasındaki gerilim günden güne artar. Nevzat, Selçuk’un kanına girip Mehmet’i bitirecek bir plan hazırlarken, Hatice ise daha büyük düşünür. Artık kimse için geri adım atacak yer kalmamıştır. Bundan sonra Karlı'ların hiçbiri eskisi gibi olamayacaktır.

Veda Mektubunda Hatice, Aslıyı mı yoksa Mehmeti mi vurdu

Haberin Devamı

BESTE'NİN BÜYÜK HÜZNÜ- İZLEMEK İÇİN TIKLA

Dizinin final sahnesinde;

Fatoş'tan kır evine gelen kişinin Hatice olduğunu öğrenen Mehmet, korkunç planı çözer. Vakit kaybetmeden Aslı'yı arayan Mehmet, belli etmeden onu uyarmaya çalışır.

Veda Mektubunda Hatice, Aslıyı mı yoksa Mehmeti mi vurdu

KORKUTAN HAMLE!

Hatice, beklemediği bir anda elinde silahla karşısına çıktığı Aslı'yı uçurumun kenarına götürür. Karşısında Mehmet'i gören ve Hatice'nin bir anlık dalgınlığından faydalanan Aslı, hamle yaparak kocasına koşar. Tam da bu sırada silah ateş alır. Hatice, Aslı'yı mı yoksa Mehmet'i mi vurmuştur?

Veda Mektubunda Hatice, Aslıyı mı yoksa Mehmeti mi vurdu

ZİYA, SEVDİĞİ KADINI YALNIZ BIRAKMADI- İZLEMEK İÇİN TIKLA