Cadde 'Veda Mektubu'nda Ziya'yı şoke eden itiraf!

'Veda Mektubu'nda Ziya'yı şoke eden itiraf!

18.07.2023 - 07:48 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Veda Mektubu'; nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. İşte dizinin 17 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde yaşananlar...

Veda Mektubunda Ziyayı şoke eden itiraf

Yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu, hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı ve zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de çok konuşulan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Veda Mektubu'; 19'uncu bölümü ile dün akşam ekranlara geldi.

Haberin Devamı

'TÜM KUKLALARININ İPİNİ ÇEKECEĞİM' / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dizinin yeni bölümünde; Kendisine zehirli içeceği veren kişinin peşine düşen Ziya, "Bunu yapmamı Nevzat istedi... O içeceği Alanur Hanım içecekti, yanlışlık oldu..." cümleleriyle şoke oldu. Taşları yerine oturtan Ziya, yaşananların Nevzat ve Seher'in işbirliği olduğunun farkına vardı.

'VEDA MEKTUBU' SON BÖLÜM

MEHMET POLİSİ DEVREYE SOKTU

Kimseye Haber vermeden Barış'ın annesiyle konuşmaya giden Aslı, karşısında saplantılı aşığı görünce şoke oldu. Aslı, Barış tarafından oyuna getirildi. Bunu fark eden Mehmet, onların peşine düştü ve Barış ile ilgili bilgi toplamaya çalışırken bir yandan da polisi devreye soktu.

Veda Mektubunda Ziyayı şoke eden itiraf

Ziya, Seher’e artık boşanmak istediğini söyleyecekken; Alanur, Aslı’nın kaçırıldığını öğrenip Karlı ailesinin evini bastı. Olayın yine Seher tarafından yapıldığını düşünen Alanur, ortalığı toza dumana kattı.

Haberin Devamı

MEHMET, ASLI'YI ÖLÜMDEN KURTARDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ASLI BÜYÜK BİR PANİK YAŞADI

Polis ile birlikte Mehmet de Aslı'yı Barış'ın elinden kurtarmak için yollara düştü. Barış korku dozajını artırırken büyük bir panik yaşayan Aslı, Mehmet'e konum atmayı başardı.

Veda Mektubunda Ziyayı şoke eden itiraf

Aslı ile Barış'ı bulan Mehmet, karısını yarı baygın bir şekilde sudan çıkardı; ancak Barış çoktan kayıplara karıştı.

"SEHER'LE BOŞANACAĞIZ" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ZİYA BOŞANMAYA KARAR VERDİ!

Sevincini önce kızına, ardından da büyük aşkı Ziya'ya sarılarak gösteren Alanur; Seher'i huzursuz etti. Seher'i odaya çekerek zehirle ilgili onunla yüzleşen Ziya, eşi pişman olduğunu söylese de ikna olmadı.

Veda Mektubunda Ziyayı şoke eden itiraf

Alanur, Ziya ile zehirlendiği geceyi konuştu. Ziya, Alanur'un hiç beklemediği bir şey söyleyerek; Seher ile boşanmaya karar verdiğini söyledi.

ALANUR, CANINA KAST EDİLDİĞİNİ ANLADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Seher, evi terk etmeye hazır olan Ziya'yı kararından vazgeçirmek için elindeki son kozları oynamaya çalıştı. Ziya bu sefer hayat arkadaşına karşı farklı bir tutum izleyerek, Seher'e karşı resmen savaş ilan etti.

Veda Mektubunda Ziyayı şoke eden itiraf

ALANUR GERÇEKLERİ ANLAMAYA BAŞLADI

Alanur, büyük bir travma yaşayan Aslı'ya destek olmak için Karlı ailesinin evinde kalmaya başladı ancak evdeyken gelen bir telefon tüm işlerin seyrini değiştirdi. Ziya'nın zehirlenme olayının arkasındaki gerçek karşısında şoke olan Alanur, bunu kimin yaptığını anlamaya başladı.

Haberin Devamı

"SENİN KÖTÜLÜĞÜNÜ GÖRDÜM SEHER" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ŞOKE EDEN İTİRAF

Dizinin final sahnesinde; Barış'ın tutuklandığını sanan Aslı, cep telefonuna gelen mesajla Mehmet'in kendisine yalan söylediğini öğrendi.

Veda Mektubunda Ziyayı şoke eden itiraf

Ziya, Alanur'a olan öfkesinden dolayı Beste ile karşı karşıya gelen Mina'yı savunurken Beste'nin kalbini kırdı. Bunun üzerine Alanur, yıllardır Ziya'dan sakladığı bir gerçeği itiraf etti:

Bir kızını korurken, diğerini eziyorsun... Bence ne demek istediğimi anladın. Beste senin kızın!

"BESTE SENİN KIZIN ZİYA" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

PAZARTESİNİN GALİBİ 'VEDA MEKTUBU' OLDU

'Veda Mektubu'nun son bölümü; 20+Abc1 kategorisinde 3.16 reyting yüzde 11,35 izlenme payı, Total kategorisinde 2.69 reyting yüzde 10,48 izlenme payı, Ab kategorisinde ise 2.09 reyting ve 8,72 izlenme payı alarak günün en çok izlenen dizisi oldu.

Veda Mektubunda Ziyayı şoke eden itiraf

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de beğeni kazanan 'Veda Mektubu', yeni bölümleriyle her pazartesi akşamı Kanal D’de...

Haberin Devamı

'Veda Mektubu', yeni bölümleriyle her pazartesi 20.00'de Kanal D'de...