Cadde Ver Kaç oyuncuları ve konusu! Ver kaç filmi nerede çekildi?

Ver Kaç oyuncuları ve konusu! Ver kaç filmi nerede çekildi?

18.07.2021 - 23:36 | Son Güncellenme:

Ver Kaç filmi, yerli komedi türündeki yapımlar arasında izleyen tarafından ilgi görüyor. 2017 yapımı film, bir amatör futbol takımının zor durumda olmasıyla başlar. Filmin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor. İşte, Ver Kaç oyuncu kadrosu...

Ver Kaç oyuncuları ve konusu Ver kaç filmi nerede çekildi

Komedi filmi Ver Kaç'ın yönetmenliğini Orçun Benli üstleniyor. Başrollerde ise Kenan Ece, Bülent Çolak, Aslıhan Güner gibi isimler bulunuyor. Senaryo Ali Ersin Kelleci, Onur Karataş tarafından kaleme alınıyor. 

Haberin Devamı

VER KAÇ KONUSU

İstanbul'un köklü amatör kulüplerinden olan Kadırgaspor, mahallelinin destek ve fedakarlıklarıyla ayakta durmaya çalışsa da çok zor durumdadır. Burada birlikte büyümüş, yıllardır her şeylerini paylaşmış Sedat ve Fikret da takıma gönül vermiş iki arkadaştır. Takımın makus talihini yenmesine büyük faydası olacağına inandıkları Hakan adlı bir futbolcuyu transfer etmeye niyetlendiklerinde, mahallenin eskilerinden Tevfik Bey antika arabasını transfer ücreti için satmayı kabul eder. Buna güvenen Sedat, transfer döneminin kapanmasından önce işi bitirebilmeleri için sevdiği kız Nazlı'nın abisi Reşat'tan senet karşılığı borç alır. Ancak bir gün arabanın çalınması, Sedat'ı çok zor duruma düşürecektir.

Haberin Devamı

VER KAÇ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Yerli film Ver Kaç'ın çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirildi. Çekimlerin büyük bölümü Kadırga, Ümraniye, Reşadiye ve Emirgan gibi mekanlarda yapıldı. 

VER KAÇ OYUNCULARI

Kenan Ece
Bülent Çolak
Aslıhan Güner
Fırat Tanış
Ruhi Sarı
Perihan Ünlücan
Özgün Çoban
Mehmet Ali Kaptanlar
Yılmaz Guruda
Cenk Ertan
Levent Tülek
Eray Özbal
Fatih Koyuncuoğlu
Murat Şahan
İsmail Oral
Sefa Zengin
Kayahan Yıldızoğlu
Ercan Yazgan