Cadde YAĞMUR ADAM

YAĞMUR ADAM

04.10.2013 - 19:02 | Son Güncellenme:

Harbiye Açıkhava’yı, yağmur, soğuk, maç dinlemeyen binlerce Kenan Doğulu hayranı doldurdu

YAĞMUR ADAM

Hava soğuk, sokakta yağmur, TV’de maç var. Evden çıkmamak için tüm şartlar mevcut. Harbiye Açıkhava’daysa Kenan Doğulu söylüyor. Bu havada kim gider konsere diye hayıflanırken, kendimi Açık-hava’da buldum. Binlerce kişi doldurmuştu sıraları. Türkiye’de çok az sayıda sanatçı bu şartlar altında sahne almaya cesaret eder.

Sahneye demode şekilde asansörle çıkan Doğulu, konsere akıllıca bir hareketle “Singing In The Rain” şarkısıyla başladı. Twitter’da “konser için 5 bin yağmurluk aldığını” duyuran Doğulu’nun “Şans Meleğim”, “Rütbe”, “Kız Sana Hayran”, “Çakkıdı, “Güzeller İçinden” gibi şarkılarına binlerce kişi eşlik etti. ERSİN SÜZER

Haberin Devamı

YAĞMUR ADAM

“ANNEMLERE ŞEMSiYE VERiN”

Kenan Doğulu’yu sevgilisi Beren Saat ve ailesi yalnız bırakmadı. Konseri sahne arkasından takip eden Saat, kulisten dışarı çıkmadı. Doğulu’yu izleyenler arasında Yılmaz-Belçim Erdoğan, Doğulu’nun annesi Serpil Doğulu, Beren Saat’in annesi Ayla Saat ve anneannesi vardı. Evlilik yolunda ilerleyen Doğulu ve Saat’in anneleri konseri yan yana izledi. Konser sırasında annesi ve kayınvalidesinin ıslandığını gören Doğulu, “Annemlere şemsiye verin”
diyerek görevlileri uyardı. MESUT YILMAZ