Cadde 'Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler 18 kilo verdi!

'Yalan Dünya'nın Çağatay'ı Hakan Meriçliler 18 kilo verdi!

04.04.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

'Yalan Dünya' dizisinde canlandırdığı 'Çağatay' karakteriyle hafızalara kazınan Hakan Meriçler, 20 kilo aldığı haliyle gündem olmuştu. Önceki gün Rumelihisarı’nda yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncunun değişimi şaşırttı. Kameraları fark eden Meriçliler, fit halinin sırrını açıkladı.

Yalan Dünyanın Çağatayı Hakan Meriçliler 18 kilo verdi

Kanal D ekranlarına damga vurmuş dizilerden biri olan, Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı, kadrosunda İrem Sak, Bartu Küçükçağlayan, Gupse Özay, Beyazıt Öztürk, Sarp Apak gibi isimlerin yer aldığı dizide 'Çağatay' karakterine Hakan Meriçliler hayat vermişti.

Haberin Devamı

Meriçliler, başarılı oyunculuğunun yanında özel hayatıyla da adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor.

"BU KADIN BİR ŞEY YAPACAK"

Hakan Meriçliler, Yalan Dünya dizisine dahil olmadan Gülse Birsel’in çok konuşulacak bir iş yapacağını hissettiğini şu sözlerle ifade etmişti:

Çok severek oynadım. Dizi başlamadan önce Gülse Birsel’i gördüm ve 'Bu kadın bir şey yapacak kesin, hissediyorum' dedim. Altıncı hissim çok kuvvetlidir. Sonra menajerimi aradım ve ona da söyledim bu hissimi. Gördüm çünkü ondan o enerjiyi aldım. Sonra menajerim 'Evet Hakan doğru söylüyorsun. Bir sitcom ama cast belli bir rol kalmış' dedi. Gerçekten yanılmamıştım. Metin geldi, hazırlandım. Karaktere uygun giyindim, hazırlandım. Karakter olarak gittim Gülse ile görüşmeye. Beni görünce ve ben konuşmaya başlayınca 'tamam' dedi.

SON HALİ GÜNDEM OLDU

Hakan Meriçliler, önceki gün Rumelihisarı’nda yürüyüş yaparken görüntülendi. Mavi spor kıyafetiyle dikkat çeken Meriçliler, kameraları fark edince “Kimi bekliyorsunuz?” diyerek muhabirlere takıldı.

Son dönemde spora ağırlık verdiğini söyleyen oyuncu, düzenli yürüyüş ve sağlıklı beslenme programları sayesinde şimdiye kadar 18 kilo verdiğini ifade etti.

Yalan Dünyanın Çağatayı Hakan Meriçliler 18 kilo verdi

OTELİ DEVRETTİ

2020 yılında Çeşme’de bir otel açıp işletmeciliğe el atan Hakan Meriçliler, bu alanda başarılı olamadığını söyledi. Oteli bir arkadaşına devrettiğini söyleyen Meriçliler, “Ticaret insanı olmadığım için beceremedim. Bir daha böyle işlere atılmayı düşünmüyorum. Bize göre değil” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yalan Dünyanın Çağatayı Hakan Meriçliler 18 kilo verdi