Cadde 'Yalan'ın kadınları annelerini anlattı

'Yalan'ın kadınları annelerini anlattı

12.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Kanal D’de ekrana gelmek için gün sayan ‘Yalan’ dizisinin oyuncuları Aslıhan Güner, Eylül Tumbar ve Serra Pirinç, ‘Annelerin umudu bitmez’ mesajıyla tüm kadınların Anneler Günü’nü kutladı.

Yalanın kadınları annelerini anlattı

Cezaevine giren bir annenin dramını izleyiciyle buluşturacak olan Kanal D’nin yeni dizisi ‘Yalan’ın başrol oyuncuları Aslıhan Güner, Eylül Tumbar ve Serra Pirinç, Anneler Günü’nün önemine dikkat çekti. Anneliği yaşamla bir bağ olarak tanımlayan Güner, “Oynadığım tüm anne karakterleri gibi Melike de çok güçlü. Büyüdükçe yolculuklar değişse bile, bir yerde hep o ‘anne’ hissinden güç almak istiyorsun. Bir canlıya annelik yapmış olan tüm kadınlarımızın ‘Anneler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Annesini kendisinin ressamı olarak nitelendiren Tumbar ise, “Benim için ‘Anneler Günü’ çocukluğumda annemi gülümsetmek için yaptığım resimler kadar masum bir gün. Annelerin bu dünyadaki her şeyin en iyisini hak ettiğine inanıyorum” şeklinde konuştu. Pirinç de, “’Anneler Günü’ benim için bir günle sınırlı değil. Annelerimize her gün hassas ve özenli davranmalıyız. Annemin yanında her zaman küçük bir kız çocuğu gibi hissettiğim için çok mutluyum. İyi ki varlar” dedi.