Cadde Yanlış anlaşılmış! 'Çalıştığımız yere fakirler gelmesin' demişti

Yanlış anlaşılmış! 'Çalıştığımız yere fakirler gelmesin' demişti

24.06.2023 - 07:36 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Tuğba Ekinci, son dönemde sahne fiyatlarına zam yapan meslektaşlarına hak verdiğini belirtip, "Çalıştığımız yerlere fakirleri beklemiyoruz. Zenginler siz gelin" sözleriyle sosyal medyada gündem olmuştu. Büyük tepki çeken Ekinci'den yeni bir açıklama geldi.

Yanlış anlaşılmış Çalıştığımız yere fakirler gelmesin demişti

Tuğba Ekinci, Nişantaşı City's'de objektiflere yansıdı. 46 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz günlerde bir görüntüsü üzerinden bazı sosyal medya kullanıcılarının olumsuz yorumlarda bulunması hakkında iddialı bir çıkış yaptı.

Haberin Devamı

"TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL KADINIYIM"

Kamerayla ışık ters vurdu herhalde. Ne botoks, ne slikonum var. Türkiye'nin en güzel kadınıyım. Hülya Avşar yanımdan geçemez. Estetiksiz, 1977 doğumlu tek kadınım. Oyuncular dahil estetikli. Hangi doktor bakmak istiyorsa bana baksın.

"SEZEN AKSU'DAN ŞARKI ALDIM"

Yeni çalışmalarından bahseden ünlü isim, "Sezen Aksu'dan 'Kahpe Kader' adlı şarkıyı cover'ladım. Parçayı yardımcısından aldım. Okuduktan sonra Sezen Aksu'nun yanına gideceğim" dedi.

Yanlış anlaşılmış Çalıştığımız yere fakirler gelmesin demişti

"MECAZİ ANLAMDA SÖYLEDİM"

Ekinci'ye, geçtiğimiz haftalarda sarf ettiği "Çalıştığımız yere fakirleri beklemiyoruz, zenginler gelsin, fakirleri içeri almıyoruz. Fiyatlar normal, daha da pahalı olması gerekiyor" sözleri hatırlatıldı.

Yanlış anlaşılmış Çalıştığımız yere fakirler gelmesin demişti

Şarkıcı, "Türkçe çok esnek. Fakir neden eğlenmesin, tabii ki eğlenecek. Yanlış anladılar. Çalıştığımız yerler ayıplamasın diye uyardım. Mekanda büyük hesaplarla karşılaşmasınlar diye söyledim. Mecazi anlamda söyledim. Bizim mekana çıktığımız sahneler çok pahalı oldu" ifadelerini kullandı.

Yanlış anlaşılmış Çalıştığımız yere fakirler gelmesin demişti