Cadde 'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!'

'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!'

11.03.2024 - 09:25 | Son Güncellenme:

Kıbrıs'ta müzikseverlerle buluşan Bülent Serttaş, sahne öncesi çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mutlu evliliğin sırrını paylaşan şarkıcı, ünlüler dünyasında etek giyip, oje süren isimleri hedef aldı.

Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum

Bülent Serttaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Ünlü şarkıcı, "Tüm kadınların kutsal günlerini kutluyorum. İnşallah hayatta hep arzu ettikleri şeyleri yaşarlar" dedi.

Haberin Devamı

"22 YILI BİTİRİYORUZ"

Serttaş, "Sizin de yıllardır mutlu bir birlikteliğiniz var. Sırrı nedir?" sorusuna, "Sırrı sevgi ve saygı. Özellikle saygı. Saygıyı yitirmediğimiz sürece sevgi zaten bitmez. 22 yılı bitiriyoruz. Darısı gençlerimizin başına" yanıtını verdi.

Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum

"HANIM BENİ HEP MAT EDİYOR"

Ünlü isim, "Geçtiğimiz ay Sevgililer Günü'ydü. Romantik misinizdir?" sorusu üzerine, "Hanım hep beni mat ediyor. Onun sürprizleri daha büyük" şeklinde konuştu.

Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum

"EN ÇOK EĞLENİLEN ŞARKIALR TÜRKÜ VE ARABESK"

Sektördeki 41'inci sanat yılını kutlayacağını belirten şarkıcı, "Açıkhavada kutlayacağız. İstanbul'da görülmemiş konser vermek istiyorum. Güzel şarkılarım yakında gelecek. . Bize 'türkücü ve arabeskçi' diyorlar. En çok eğlenilen şarkılar ise türkü ve arabesk. Kendileri bile sahne yaptığı zaman Türk halk müziği ve 'Ankara'nın Bağları' şarkısıyla coşturuyorlar" ifadelerini kullandı.

Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum

Haberin Devamı

"ERKEK VE AKDIN KENDİNE YAKIŞANI YAPACAK"

59 yaşındaki sanatçı, "Meslektaşlarınız arasında etek giyip, oje süren isimler var. Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "Bugün etek giyen ve oje süren, yarın ruj sürer. Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum. Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak" açıklamasını yaptı.