Cadde Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım!

Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım!

05.04.2024 - 16:50 | Son Güncellenme:

1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, maneviyata yönelerek, mesleğinden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Ünlü isim, son olarak katıldığı programda 12 kez ticarete atıldığını ama hepsinde battığını söyledi.

Yaşar Alptekinden çarpıcı itiraf: Battım

Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin (62), dört yıl önce kızının annesi Nilgün Altınyay'ı kanser nedeniyle kaybetmişti.

Haberin Devamı

Alptekin, görücü usulü ile tanıştığı Nadire Tunca ile geçtiğimiz yıl nikâh masasına oturmuştu.

"EN GÜZEL ŞEY GÖRÜCÜ USULÜ"

Tanışma hikayelerini anlatan Alptekin, "Bana 'Yaşar Bey' diye hitap ediyor. 'Yaşar' da diyebilir ama şu esnada erken daha. Hiç laubalilik yok. Ne yazık ki Türkiye'de laubalilik ile samimiyet karışıyor. Çok edepli giyiniyor. Tesettürlü ama özelikle tesettürlü istiyorum diye değil, öyle denk geldi. Kendisiyle tanıştırıldık, Eşref abimin akrabası. Görücü usulü gibi oldu. Aslında en güzel şey görücü usulü. İlk görüşmede baktığımı belli etmemeye gayret ettim, sanki birbirimizden haberimiz yokmuş gibi. Her şeyden önce naif bir kişiliği var. Kendime yetebilen biriyim ama yalnız olmuyor. Eve bir kadın lazım. İki bayram arası sade bir nikâh düşünüyoruz. Benden 2-3 yaş küçük. ben gençle anlaşamam" demişti.

Haberin Devamı

KANAL D EKRANLARINA EVİNİ AÇTI

Magazin gündeminde sık sık adından söz ettiren Alptekin, geçtiğimiz günlerde dört katlı lüks villasının kapılarını Evrim Akın İle Ev Gezmesi’ne açmıştı. Evinde kutsal emanetler köşesi de olan ünlü ismin antika eşyaları, kileri ve saunalı giyinme odası dikkat çekmişti.

TABLOLAR, TESBİHLER, KİTAPLAR...

Yaşar Alptekin'in saray yavrusu evinde antika eşyalar, tarih kokan avizeler, duvarları süsleyen tablo ve dualar, onlarca tespihin düzenli bir şekilde dizildiği dolap ve yüzlerce kitaptan oluşan bir kütüphanenin yanında; kitaplıkların altına dizilmiş yer minderleri de dikkatlerden kaçmamıştı.

12 KEZ TİCARETE ATILDI

Son olarak Aramızda Kalmasın'a katılan Yaşar Alptekin, hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulundu. Ünlü isim, bugüne kadar 12 kez ticarete atıldığını ve hepsinde battığını söyledi.

"BATIRDIĞIM İŞLERLE APARTMAN ALIRDIM"

Alptekin, “Harcadığım parayla bir apartmanım olurdu. Sanatçılar ticarette yapamıyor” diyerek sözlerine şöyle devam etti:

Batırdığım işlerle apartman alırdım. İlk yaptığım şey ajans açmak oldu ama battım. Ondan sonra bayan konfeksiyon imalatı yaptım onda da battım. Ardından erkek giyim imalatı yaptım, yine battım. Bebek'te güzellik salonu ve solaryum merkezi açtım ve onda da battım. Üsküdar'da restoran açtım ve yine battım. Suadiye'de kafeterya açtım, battım. Ve yine Pendik'te mağaza açtım, onda da battım.

Yaşar Alptekinden çarpıcı itiraf: Battım