Cadde Yeni yıl, yeni hedefler!

Yeni yıl, yeni hedefler!

30.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Her yılbaşı akşamı sırtımızdaki yüklerden kurtulmayı ve mutlu, başarılı bir yeni yıla “Merhaba” demeyi kararlaştırırız. Çoğu zaman bu iddialı hedeflerimizin çoğu, birkaç hafta içinde unutulur gider. ‘Eski tas, eski hamam’ hayat devam eder.

Yeni yıl, yeni hedefler

Bu yıl başka olsun istiyoruz. Kesinlikle başarabiliriz. İşin sırrı istikrar ve doğru yönde yürümek. Yoksa adımların büyük ya da küçük olması uzun vadede o kadar da önemli değil.

Haberin Devamı

Diyelim ki obezite, metabolik sendrom yakanızı bırakmıyor. Birçok diyet denediniz, metabolizmanız daha da bozuldu, daha da çok kilo aldınız. Artık “Başarısız yeni bir deneme daha benden uzak dursun” diyorsunuz. Ruhen de diptesiniz. Kafanızı toplamak hiç olmadığı kadar zor. Belki sigaralar da uç uca eklenip sorunu daha da büyütüyor. Boş verin. Hepsi çözülebilir. Siz yeter ki “Yeni hayata merhaba” demeye karar verin. Karar verip uygulamaya başladığınızda kapılar önünüzde açılacak, emin olun.

Nasıl olacak bütün bunlar?

Biz kliniğimizde önce sırtımızdaki küfeyi dolduran psikolojik yükler, toksinler, ağır metaller, parazitler, alerjiler, mantarlar, küfler ne varsa tarayıp hastamızın detaylı tablosunu ortaya koyuyoruz. Kan biyokimyasındaki sapmaları dengeliyoruz. Bir yandan detoks ile toksinlerden kurtulurken, diğer yandan psikolojik blokajlarımızı temizliyoruz. Şunu çok net biliyoruz ki psikolojik yükler, blokajlar temizlenmeden, kişinin depresyonu çözülmeden alınan yolların kalıcı olması çok zor. Obezite kompleks bir sağlık sorunudur. Sadece daha az yiyerek çözülmesi neredeyse imkansız. Kişinin bağırsak geçirgenliği, kandida miktarı, şeker hastalığı, kronik hastalıkları, iş hayatı, alışkanlıkları dikkate alınarak bir beslenme düzeni hazırlanmalıdır ve bu düzen bir alışkanlık, hayat tarzı haline gelmelidir.

Haberin Devamı

Bu hayat tarzı değişikliklerinin en önemlilerinden biri de şüphesiz düzenli hareket etmek. Haftada en az dört kez 30-60 dakika arası yürüyüş pek çok sorunu çözmeye yeter.

Kaliteli uyku, yüksek enerji, yüksek seratonin seviyeleri tedavilerimizin keyifli yan etkileri olarak sayılabilir.

Dengelenmiş bir vücutta kilo vermek de, sigarayı bırakmak da çok daha kolay ve keyifli süreçlerdir. Bütün olay doğru yönde yürümeye karar vermektir. Yolculuk bazen hızlı, bazen yavaş olur ve hatta bazen küçük molalar verilir. Tıpkı hayatın her alanında olduğu gibi. Sonunda yolu sevenler, kendini sevmeyi öğrenenler hedefe ulaşırlar.

En büyük hediye: İyi olmak

Bu yolculukta size kişinin ihtiyacına göre birçok destekle yardımcı oluyoruz. Kişiye özel metabolizma dengeleyici beslenme düzenleri, genlere göre beslenme, kandida ve detoksifikasyon beslenme düzenleri, akupunktur, nöralterapi, kupa tedavisi, ozon tedavisi, mezoterapi, bioregülasyon, homeopati, hipnoz, fitoterapi, radyofrekans, biorezonans gibi birçok bölgesel incelme metodu ilk bakışta aklıma gelenler.

Haberin Devamı

İyi olma yolculuğu kendinize verebileceğiniz en büyük hediye. Daha iyi olma yolu bizi daha mutlu, sağlıklı yapan bir yol. Gelin bu yolda bilgi ve tecrübelerimizle size ışık tutalım.

Daha detaylı bilgi edinmek isterseniz Instagram hesabımız @drhasancaglargurol ve 0536 725 5454 numaralı WhatsApp hattından bizlere ulaşabilirsiniz.Sevgi, sağlık ve huzurla kalın.

Yazarlar