Cadde Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı!

Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı!

31.12.2023 - 12:01 | Son Güncellenme:

Türk sinemasının efsane isimlerinden Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Lüks yalısının bahçesinde poz veren Yeşilçam güzeli, yeni yıl için dileklerde bulundu.

Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı

Yeşilçam’da rol aldığı yapımlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Gülşen Bubikoğlu, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de sık sık adından söz ettirmişti.

Haberin Devamı

Özellikle Tarık Akan ile başrolünü üstlendiği yapımlarla hafızalara kazınan ve Ah Nerede, Gırgıriye, Alev Alev gibi filmleriyle büyük beğeni toplayan Bubikoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

"MUTLU BİR YIL DİLİYORUM"

Son olarak "Kırmızı çiçekler de alındı. Pijama giyip tv kanallarında tur atacağız artık, 2023'ün sarsıntılı senesini kimse sevmedi. Umudum o ki yeni yıl ile bir sıçramayla dipten yukarılara doğru güzel bir çıkış yakalayabiliriz! Zor mu? Zor! Hepinize huzurlu, bollukla dolu mutlu bir yıl diliyorum" notuyla 2023'e veda eden Gülşen Bubikoğlu son haliyle yine beğeni topladı.

Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı

YORUM YAĞDI

Gülşen Bubikoğlu'nun son halini görenler "Yıllar güzelliğinden hiçbir şey götüremedi", "Biraz photoshop var ama olsun" yorumlarında bulundu.

Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı

Haberin Devamı

GÜLŞEN BUBİKOĞLU KİMDİR?

Gülşen Bubikoğlu, 5 Aralık 1954 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Fatih Kız Lisesi’nde tamamladıktan sonra LCC kursunu bitirdi.
1973 yılında düzenlenen geleneksel Ses Dergisi artist yarışmasına katılan Gülşen Bubikoğlu, ilk elemelerden itibaren dikkatleri üzerine çekti ve yarışmanın rakipsiz favorisi oldu. Gülşen Bubikoğlu, Türker İnanoğlu’nun yapımcılığını üstlendiği Yaban filmi ile Yeşilçam dünyasına 'merhaba' dedi.

Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı


1974 yılında yapımcısı Türker İnanoğlu ile dünya evine giren Gülşen Bubikoğlu, 1977 yılında Zeynep İnanoğlu’nu dünyaya getirdi.
Gülşen Bubikoğlu Erler Film'in bir numaralı kadın yıldız oyuncusu oldu ve çevirdiği filmlerle güldürüye, drama, duygusal ve hareketli filmlere yatkınlığını göstererek hem seyircinin büyük beğenisini kazandı hem de Türk sinemasının yıldızları arasında özel bir yer edindi.
Gülşen Bubikoğlu, uluslararası projeler içinde yer aldı. Baş Belası, Üçkağıtçılar ve Mücevher Hırsızları gibi filmlerde İtalyanlar ile birlikte çalıştı.
Türk sinemasının yıldızları arasında yer alan yetenekli oyuncu, Macaristan, Moskova, Kuveyt, Cannes gibi festivallerde Türkiye’yi temsil etti.

Yeşilçam güzeli Gülşen Bubikoğlu lüks yalısından paylaştı


1981 yılında ilki çekilen Gırgıriye filminde canlandırdığı Gülliye karakteri ile izleyiciler tarafından dikkatleri üzerine çekti. Serinin devam filmleri; Gırgıriyede Şenlik Var, Gırgıriyede Cümbüş Var ve Gırgıriyede Büyük Seçim ise unutulmazlar filmler arasına girdi.