Cadde Yeşillenmiş bir kış

Yeşillenmiş bir kış

11.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Yeşillenmiş bir kış

FULYA TANYOL - Yeşil rengi tüm tonlarıyla birlikte kış koleksiyonlarında yerini aldı! Kışın soğukları kapıya dayanmışken, içimizi ısıtmak için kalın dokular tercih ederiz. Kazaklarda da yeşil renk yaygın olarak kullanılmaya başlanıyor. Evet, yeşil salaş gömlekler, trençkotlar, pantolonlar, deri ceketler, midi etekler, şapkalar, şallar ve daha birçoğu ile kışa renk getirmek tamamen sizin elinizde... İçimizdeki canlılığı, tazeliği ortaya çıkaran yemyeşil kıyafet tercihleri ile göz kamaştıran, iddialı ve dikkat çekici bir görünüm yakalamak mümkün.

Haberin Devamı

Yeşillenmiş bir kış

Triko dönemi

Yeşillenmiş bir kış

Triko elbiseler sonbahar ve kış aylarının kurtarıcı parçalarından biridir. Triko elbiseler yavaş yavaş bir gardırop klasiği olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İster postal ya da topuklu çizmelerle, ister blazer ve oversize kabanlarla bir araya getirin. Her biriyle güçlü bir uyum yakalaması garanti altında... Tek renk triko elbisenizin üzerine aynı renk tercih edeceğiniz bir paltoyla sezon trendi monokrom görünümü yakalayabileceğiniz gibi, ekose veya neon gibi trend paltolarla da tüm gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Bordo dudaklar

Yeşillenmiş bir kış

Bu kış kırmızının koyu tonlarını, bordo ve vişne çürüğü renkleri çok göreceğiz. Sadeliğin giderek ön plana geçtiği ve bu kuralın makyaj trendlerini de etkilediği bugünlerde bordo ruj bütün bu kurallara karşı gelerek, kendi özgürlüğünü ilan etti. Her ten rengine giden bu ton hem gündüz hem de gece kullanıma uygun. Kimi zaman asi kimi zaman seksi bir görünüm veren bordo tonları hem ünlüler dünyasında hem de sokak modasında ön plana çıkıyor. Bordo dudaklar, sonbahar ile kış mevsimleri için asla modası geçmeyecek ve gerçek bir güzellik trendi olarak kalacak.