Cadde Yıldız Çağrı Atiksoy'dan gelinlik itirafı! 'Zamanı geri alamayız artık'

Yıldız Çağrı Atiksoy'dan gelinlik itirafı! 'Zamanı geri alamayız artık'

04.10.2022 - 16:21 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile iki yıllık mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, 10 Eylül tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Rol aldıkları dizilerin çalışma takvimi nedeniyle balayına gidemeyen çiftten güzel oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. 36 yaşındaki oyuncunun gelinliği ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Yıldız Çağrı Atiksoydan gelinlik itirafı Zamanı geri alamayız artık

Daha önce 'Savaşçı' adlı dizide birlikte rol alan oyuncular Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay, iki yıldır aşk yaşıyordu. Mutlu beraberliklerini bir adım ileri taşımak isteyen çiftten Oktay, Atiksoy'a geçtiğimiz aylarda evlilik teklif etmişti. Berk Oktay, el ele tutuştukları kareyi, "Beraber yaşlanalım mı?' dedim, 'Evet' dedi" notuyla yayınlamıştı. Atiksoy ise, mutluluğunu, "Gel de 'Evet' deme... Sonsuzluğumuz bir olsun sevgilim" sözleriyle takipçileriyle paylaşmıştı. Çifte takipçilerinden çok sayıda "Mutluluklar" mesajı yağmıştı.

Haberin Devamı

2022 yılının ilk aylarında evlilik yolunda ilk adımı atan ünlü çiftten Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy’u ailesinden istemişti. Geceden fotoğraflar, sosyal medyadan paylaşılmıştı. Çifte başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden "Maşallah", "Allah nazardan korusun" gibi yorumlar gelmişti.

Yıldız Çağrı Atiksoydan gelinlik itirafı Zamanı geri alamayız artık

10 GÜN ÖNCE KINA GECESİ

Yıldız Çağrı Atiksoy, ağustos ayının sonunda İzmir'de kına gecesi organize etmişti. Yakışıklı oyuncu, organizasyon öncesi müstakbel eşini evinden davul-zurnayla almıştı. Atiksoy, kına gecesinde üç farklı kıyafet giymişti. Gece boyunca davul çalan Berk Oktay, müstakbel eşini pistte bir an olsun yalnız bırakmamıştı.

Çift, kına gecesi fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşmıştı. 39 yaşındaki Berk Oktay, fotoğrafa "Benim güzel gelinim' notunu düştü. Atiksoy ise müstakbel eşiyle Türk Bayrağı önünde verdiği pozu; "Çifte Bayram" diyerek yayınlamıştı.

Yıldız Çağrı Atiksoydan gelinlik itirafı Zamanı geri alamayız artık

Haberin Devamı

"BENİM GÜZEL GELİNİM"

10 Eylül'de de dünyaevine giren oyuncu çift, Polenezköy’de bir kır düğünü gerçekleştirmişti. Berk Oktay, fotoğraflarını; “Özüm. Benim güzel gelinim” notuyla takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

BALAYINA GİDEMEDİLER

Geçtiğimiz haftalarda Etiler'de görüntülenen Yıldız Çağrı Atiksoy, balayına gidemediklerini söylemiş ve "Biz zaten böyle olacağını biliyorduk. Çalışıyoruz Berk'de ben de, setlerimiz devam ediyor. Daha sonra uygun bir boşlukta gideriz zaten, o yüzden sorun etmedik" demişti.

Yıldız Çağrı Atiksoydan gelinlik itirafı Zamanı geri alamayız artık

BEBEK SORUSUNA YANIT

Önceki gün de sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yıldız Çağrı Atiksoy, hamile olmadığını ifade etti. Ünlü isim, 'Bebek düşünüyor musunuz? Çok iyi anne-baba olacağınıza eminim' sorusuna da şu yanıtı verdi:

Düşünüyoruz tabi ki, çok istiyoruz. Rabbim en doğru zamanda nasip etsin inşallah. Kız da olsa erkek de olsa iki isim koyacağız. Kızın isimleri belli, net.

"HAYALİMDEKİ GELİNLİK DEĞİLDİ"

Güzel oyuncu, gelinliği ile ilgili de “Hayalimdeki gelinlik değildi. Maalesef kusursuz sayılmaz. Kusurun da güzelliğini gölgelediğini düşünüyorum. Nazar gözüyle bakıyorum. Zamanı geri alamayız artık!” itirafında bulundu.

Yıldız Çağrı Atiksoydan gelinlik itirafı Zamanı geri alamayız artık