Cadde Yıllar sonra gelen itiraf!

Yıllar sonra gelen itiraf!

25.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

1980’lerin başında Sean Penn ile kısa süreli aşk yaşayan Elizabeth McGovern, “İlişkimiz çok yorucuydu” itirafında bulundu.

Yıllar sonra gelen itiraf

Elizabeth McGovern, 1983 yılında başrolünü oynadığı ‘Ay ile Yarışanlar’ (Racing with the Moon) isimli romantik filmde rol arkadaşı Sean Penn ile aşk yaşamaya başlamış fakat bu durum kısa sürmüştür. Oscarlı oyuncu, yıllar sonra eski ilişkisiyle ilgili şaşırtıcı itiraflarda bulundu. Daily Mail gazetesine konuşan McGovern, “Aslında devam edebilirdik ama bitirmeye karar verdim. Farklı yollarda olduğumuzu hissettim. 20’li yaşlarımızın başlarındaydık, henüz kim olduğumuzu anlamaya çalışıyorduk” dedi.

Haberin Devamı

İlişkileri için “Çok yorucuydu” ifadelerini kullanan aktris, “Sean’in çılgın hisleri beni yoruyordu. Benim için ilk kez gerçek bir ilişkiydi bu bakımdan hoştu. Başlarda eğlenceliydi. Ama tüketiyordu ve devam ettiremedim. Farklı şeyler istiyorduk” şeklinde konuştu.

Sean Penn, 1985’te Madonna ile evlenmiş, dört yıl sonra boşanmış ve 1996’da Robin Wrigth ile nikah kıymıştı. Ondan da 2010’da ayrılan oyuncu, Leila George D’Onofrio ile bir yıllık evlliğin ardından geçtiğimiz sene ilişkisini noktaladı.

1992’de İngiltere’ye taşınan Elizabeth McGovern, yönetmen Simon Curtis ile evlendi ve iki çocuk annesi oldu.