Cadde Yıllardır yüzünü gizleyen Sia'dan 'estetik' itirafı!

Yıllardır yüzünü gizleyen Sia'dan 'estetik' itirafı!

04.10.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Unstoppable', 'Chandelier' ve Cheap Thrills' gibi şarkılarıyla dünya çapında ün kazanan Avustralyalı pop yıldızı Sia, estetik itirafında bulundu. Yıllarda yüzünü göstermemeyi tercih eden ve peruk ile yüzünü kapatan Avusturalyalı şarkıcı, geçirdiği yüz germe ameliyatıyla ilgili konuştu.

Yıllardır yüzünü gizleyen Siadan estetik itirafı

Sahnede ve kırmızı halıda yüzünü göstermemeyi tercih eden, perukla yüzünü kapatan Avusturalyalı şarkıcı Sia, 2014-2016'da Erik Anders Lang ile ilk evliliğini gerçekleştirmişti. 

Haberin Devamı

EVLAT EDİNDİ

Öte yandan Sia, 18 yaşında iki çocuğu evlat edinmişti. Oğullarından biriyle belgeselde tanıştığını söyleyen Sia, “Reality şovlara ve belgelesellere takıntılıyım. Bir belgesel izledim ve oğlumu gördüm” dedi. “Onu bulacağım ve onun annesi olacağım” diye düşündüğünü belirten ünlü şarkıcı, dediğini yapmıştı.

Yıllardır yüzünü gizleyen Siadan estetik itirafı

"OTİZM SPEKTRUMUNDAYIM" 

Geçtiğimiz haziran ayında uyuşturucuyla mücadele danışmanı olan Carolyn Wiger'ın konuk olduğu 'Rob Has a Podcast'e bağlanan Sia, "Ben otizm spektrumundayım ve uyuşturucu bağımlılığından iyileşme sürecindeyim" demişti.

Yıllardır yüzünü gizleyen Siadan estetik itirafı

Sia, son olarak güzellik sektörünün en iyilerinin ödüllendirildiği 2023 Daytime Beauty Awards'a katıldı. 47 yaşındaki şarkıcı, Doktor Ben Talei'ye ödül verirken övgü dolu sözler kullandı.

Haberin Devamı

"YÜZÜMÜ SAKLAYAN VE YALAN SÖYLEYEN BİRİYİM"

Yıllar boyunca sahnede ve kırmızı halıda yüzünü göstermemeyi tercih eden ve peruk ile yüzünü kapatan Avusturalyalı şarkıcı, "Normalde yüzümü saklayan ve bu konuda yalan söylemeyen biriyim. Yüz germe ameliyatımı Dr. Talei yaptı. İnanılmaz biri. Çok iyi işler yapıyor" dedi.

Yıllardır yüzünü gizleyen Siadan estetik itirafı

"HERKES ÇOK İYİ GÖRÜNDÜĞÜMÜ SÖYLÜYOR"

İnsanlara önceki halini gösterdiğini söyleyen ünlü şarkıcı "Herkes çok iyi göründüğümü söylüyor" ifadelerini kullandı.