Cadde Yılmaz Erdoğan komedide başarının formülünü verdi

Yılmaz Erdoğan komedide başarının formülünü verdi

11.04.2022 - 17:39 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, önceki akşam Kıbrıs'ta bir otelde ‘Münaşaka’ isimli tek kişilik gösterisiyle sevenlerinin karşısına çıktı. son iki yılda yaşadığı olayları, edindiği gözlemleri ve keyifli anıları anlatan Yılmaz Erdoğan, yaklaşık iki sahnede kaldı.

Yılmaz Erdoğan komedide başarının formülünü verdi

Esprileriyle seyircileri kahkahaya boğan Yılmaz Erdoğan, etkinlik öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Usta oyuncu, komedi yapan yeni kuşak isimleri canı gönülden tebrik etti.

Haberin Devamı

"KOMEDİ O KADAR GİZEMLİ BİR KONU DEĞİL"
Yılmaz Erdoğan, “Bu işte iki ölçü var; salon doluyor mu, gelenler gülüyor mu? Komedi o kadar gizemli bir konu değil. Seyirciyi güldüren, reaksiyon alan, salonu dolduran çok arkadaşımız var. Canı gönülden tebrik ederim. Gençleri severim” dedi.

Yılmaz Erdoğan komedide başarının formülünü verdi

"TARIMLA İLGİLENMEYE DEVAM EDECEĞİM"
Muğla Köyceğiz’deki organik ürünler yetiştirdiği çiftliği hakkında gelen soruya oyuncu, “Oradaki yaşamım çok güzel gidiyor. Ancak şu an işlerim ve oyunlardan dolayı İstanbul’da daha çok vakit geçiriyorum. Fırsat bulduğumda Köyceğiz’e kaçacağım. Tarımla ilgilenmeye devam edeceğim. Orada organik besleniyorum ve buğdaydan susama, aklınıza gelebilecek her şeyi ekiyorum” yanıtını verdi.