Cadde Yonca Lodi'den askerlere saygı duruşu

Yonca Lodi'den askerlere saygı duruşu

01.09.2017 - 09:41 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Yonca Lodi, Ergüvan Festivali kapsamında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sahneye çıktı. Cumhuriyet Meydanı'nda konser veren şarkıcının onur konukları askerler oldu.

Yonca Lodiden askerlere saygı duruşu

Protokolde askerleri gören Yonca Lodi, "Gördüğüm en önemli protokol, bizler için yaptıklarınız ve yapacaklarınız için minnettarız. Önünüzde saygıyla eğiliyorum, teşekkür ediyorum" şeklinde konuşarak saygı duruşunda bulundu.

Haberin Devamı

"ÜÇ NESİL AŞIKTIK"

Lodi'den sahneyi alan Erol Evgin, gece yarısına kadar halka sevilen şarkılarını seslendirdi. Meydanı tıklım tıklım dolduran Çatalcalıların coşkulu bir gece yaşadığı konserini 'Söyle Canım' şarkısıyla açan Evgin, konserinin ilerleyen dakikalarında sevilen sanatçı Yonca Lodi’yi yeniden sahneye davet etti. 'Deli Divane' ve 'Aldım Başımı Gidiyorum' isimli şarkıları Evgin’le birlikte söyleyen Lodi, "Üç nesil aşıktık Erol Evgin’e; Anneannem, annem ve ben” sözleriyle Evgin’e hayranlığını dile getirdi. Evgin de “Sesini ve duruşunu çok beğeniyorum” sözleriyle Lodi’ye karşılık verdi.

Şarkılarıyla müzikseverlere muhteşem bir müzik yolculuğu yaşatan Erol Evgin, konserini 10. Yıl Marşı ile sonlandırdı. Konser sonunda Evgin, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'yı da sahneye alarak, İzmir Marşı'nı okudu. Belediye başkanı ve Çatalca halkı, Evgin'e Türk bayraklarıyla eşlik etti.