CaddeYüzüklerin efendisi Hakan Altun

Yüzüklerin efendisi Hakan Altun

26.01.2019 - 09:00 | Son Güncellenme:

Arabesk müziğin güçlü sesi Hakan Altun, Jolly Joker Vadistanbul'da konser verdi. Altun, sahnesinden geçtiğimiz gün hayata gözlerini yuman Ayşen Gruda'ya da rahmet diledi.

Yüzüklerin efendisi Hakan Altun

Hakan Altun, "Türk sinemasının en değerlilerinden biri olan Ayşen Gruda'yı yitirdik. Güzel insanlar birer birer ayrılıyor aramızdan. Hatıraları kalıyor bizlere" diyerek, göğe selam yolladı.

Haberin Devamı

Parmaklarındaki yüzükleri dinleyicilerinin dikkatinden kaçmayan şarkıcı, "Her biri benim için değerlidir. Bir anlam içerir" sözleriyle, hayranlarının merakını giderdi.

Üç saat kaldığı sahneden alkışlar eşliğinde inen Hakan Altun, seyircilerin yoğun isteği üzerine sahneye geri dönerek, 'Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum' şarkısına bis yaptı.

KEŞFETYENİ
Necla Hira 10 günlük oldu! İşte son hali...
Necla Hira 10 günlük oldu! İşte son hali...

Cadde | 14.06.2025 - 08:09

Usta sanatçı Ferdi Tayfur'un küs olduğu kızı şarkıcı Tuğçe Tayfur, 3. kez anne olmanın sevincini yaşıyor.

Yazarlar