Cadde Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 bin liralık ödülün sahibi kim oldu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta kim birinci oldu? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 bin liralık ödülün sahibi kim oldu?

18.03.2022 - 19:24 | Son Güncellenme:

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Haftanın beş günü boyunca bir yarışmacıya konuk olunan programda gün sonunda yapılan yemeklere puanlamalar yapılıyor. Haftanın finalinde yarışmanın Zuhal Topal'ın oyları ile haftanın birincisi belli oluyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu?

Zuhal Topalla Yemekteyiz bu hafta kim birinci oldu Zuhal Topalla Yemekteyiz 15 bin liralık ödülün sahibi kim oldu

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim oldu sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Haftanın beş günü boyunca farklı yarışmacılar yemek konusunda hünerlerini sergiliyor. Yapmak istedikleri menüleri belirleyen yarışmacılar gün sonunda diğer yarışmacılara ve Zuhal Topal'a yemeklerini tattırıyor. Yapılan puanlamanın ardından haftanın finalinde Zuhal Topal'ın oylarının belli olması ile 15 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olan isim belli oluyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BU HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün son yarışmacı Mehmet Ali yemeklerini tattırdı. Gün sonunda yapılan puanlamaların ardından haftanın finalinde Zuhal Topal'ın oylarının eklenmesi ile 15 bin TL'lik büyük ödülü Gülnaz aldı.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında ilk gün yarışmacısı olan Gülnaz Tureyava 36 yaşında ve üç çocuk annesi! Türkmenistan'lı olan Gülnaz Tureyeva 10 yıldır Türkiye'de yaşıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında ikinci gün yarışmacısı Sevdiye Becce Şatıroğlu 37 yaşında 11 yıllık evli olan Sevdiye Hanım'in iki kız çocuğu bulunuyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında üçüncü gün yarışmacısı olan Emrah Burak 27 yaşında 1 yıllık evli olan Emrah e-ticaret ile uğraşıyor.

Haberin Devamı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında dördüncü gün yarışmacısı Nesli Nurlar 27 yaşında aslen kimya mezunu olan Nesli sonrasında muhasebe okumuş ve bu alanda 5 yıl çalışmıi şimdi ise farklı bir alanda kariyer yapmayı planlıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında beşinci gün yarışmacısı Mehmet Ali özel bir üniversitenin Gastronomi sanatları bölümünden mezun oldu.