Emlak Dünyanın en sıra dışı evleri

Dünyanın en sıra dışı evleri

20.05.2021 - 18:12 | Son Güncellenme:

Fantastik bir filmden çıkmış gibi görünen bu 5 sıra dışı ev, koltuğunuzdan kıpırdamadan seyahat etmenizi sağlayacak… Hayaller dünyasına hoş geldiniz…

Dünyanın en sıra dışı evleri

Ağaç ev

Haberin Devamı

Ağaç ev meraklısı çok… Hatta Türkiye’de de pek çok ağaç ev inşa edilmeye başladı. Ancak bu ev gerçekten ormanın derinliklerinde ve oraya ait gibi duruyor. Üstelik 3 katlı yapısıyla kolay kolay aşılacak gibi de görünmüyor.

Masaldan çıkmış gibi görünen çay evi

Dünyanın en sıra dışı evleri

Japonya’da yer alan bu masal evi, tam da hayal gücü çok geniş olan Japonlara yakışır türden.  Yamanashi’de yer alan bu ev, çay salonu olarak kullanılıyor. Japonların meşhur çay merasimlerine sahne oluyor.

Norveç’te bir fantastik ev

Dünyanın en sıra dışı evleri

Norveç’te yer alan bu fantastik ev sizce de biraz ürkütücü değil mi? Dış görünüşü ile Norveç’in sisli havası birleştiği zaman içeride bir cadının yaşadığını düşündürüyor.

Akebono Kodomo no Mori Koen

Dünyanın en sıra dışı evleri

İsmi biraz uzun ama söylemesi eğlenceli… Akebono Kodomo no Mori Koen, sevimli binalar, köprüler, bir ağaç ev ve küçük bir göletin ortasında bir deniz fenerinden oluşan bir çocuk parkı… İnsanın çocuk olası geliyor değil mi?

Haberin Devamı

Doğa dostu ev

Dünyanın en sıra dışı evleri

İşte İskandinavya’da doğa dostu bir ev. Doğanın içinde yaşamak mı istiyorsunuz? O zaman işte size harika bir örnek. Bu evi inşa edenlerin doğallık kavramın hakkını verdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.