11.06.2025 - 07:00 | Son Güncellenme:
MESUT YILMAZ - Serdar Ortaç, 11 yıldır tedavi gördüğü Multiple Skleroz (MS) hastalığı hakkında açıklama yaptı.
Bir süredir ayakta durmakta zorluk çeken ve yardım almadan yürümeyen şarkıcı, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde izleyici karşısına çıktı. Sağlığına kavuştuğunu söyleyen Ortaç, “Artık yürüyebiliyorum. Bisiklet de sürüyorum. O yüzden bu yaz bol bol konser vereceğiz” diyerek, seyirciye kimsenin desteği olmadan yürüdüğü anları gösterdi.
''AŞK DÜŞÜNMÜYORUM''
Şarkıcı, aşk soruları karşısında ise, “Benim aşkta yaşım geçti. Bu saatten sonra anca romatizma falan olur. Aşk olmaz. Hiç aşk düşünmüyorum. Instagram’dan çok yazan oluyor da girmiyorum ve mesajlara bakmıyorum” diyerek, cevap verdi.
Ortaç, “Mutlu musunuz?” sorusuna, “Mutlu olanlar var, zenginlerin hepsi mutlu. Para şu an her şey. Ben şimdi borçlarım olmasa umyrumda değil ki. Yatarım evde ayağımın sağlığına bakarım” yanıtını verdi.