Milli Takım A Milli Takım'da Salih Özcan'ın gala günü! Kuntz ilk 11'ini belirledi

A Milli Takım'da Salih Özcan'ın gala günü! Kuntz ilk 11'ini belirledi

29.03.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

2022 Dünya Kupası’na katılma şansını kaybeden Türkiye ile İtalya bugün Konya’daki dostluk maçında kozlarını paylaşacak. Ay-yıldızlılar 15. kez karşılaşacağı rakibi önünde ilk galibiyetine imza atmaya çalışacak.

A Milli Takımda Salih Özcanın gala günü Kuntz ilk 11ini belirledi

Portekiz’e 3-1 yenilerek Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası’na katılma umutlarını tüketen A Milli Takımımız bugün Konya’da oynanacak hazırlık maçında İtalya’yı konuk edecek.Portekiz’e 3-1 yenilerek Katar’da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası’na katılma umutlarını tüketen A Milli Takımımız bugün Konya’da oynanacak hazırlık maçında İtalya’yı konuk edecek.

Haberin Devamı

Ay-yıldızlı ekibimiz, Kuzey Makedonya’ya şok biçimde mağlup olarak 2022 Dünya Kupası’na katılma şansını kaybeden İtalya ile tarihinde 15. kez karşı karşıya gelecek. İtalya ile daha önce oynadığı 14 maçta 4 beraberlik, 10 yenilgi alırken galibiyet yüzü göremeyen A Milli Takımımız bugün ilk zaferine imza atmaya çalışacak.

Türkiye ile İtalya son olarak EURO 2020’nin açılış randevusunda rakip olmuştu. İtalya, Roma’da oynanan ve ilk yarısı golsüz kapanan mücadeleyi Merih Demiral (kendi kalesine), Ciro Immobile ve Lorenzo Insigne’nin sayılarıyla 3-0 kazanmıştı.

Salih Özcan'ın gala günü

A Milli Takımımız, İtalya maçının son hazırlığını dün akşam yaptı. Ay-yıldızlı futbolcular, Konya Medaş Stadı’nda gerçekleşen antrenmanda, ısınma programından sonra çeşitli pas çalışmaları üzerinde durdu. Teknik Direktör Kuntz yönetimindeki idman, taktik çalışmalar ve çift kale maçla tamamlandı.

Teknik patron Kuntz, İtalya karşısında Portekiz maçının kadrosuna göre tek değişiklik yapacak. Kaleyi yine Uğurcan’a teslim edecek olan Alman çalıştırıcı, 3-4-3 sistemiyle devam edecek. Burak Yılmaz’ın yerine gol bölgesinde Enes Ünal görev yapacak. Enes ilk 11’de yer alacak.
Milli takım tercihini Türkiye’den yana kullanan gurbetçi yıldız Salih Özcan bugün ay-yıldızlı formayı ilk kez giyecek. Salih’in 2. yarıda şans bulması bekleniyor. Bundesliga’da Köln’de top koşturan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, Portekiz maçından sonra Konya’ya gelerek kampa katılmıştı.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Türkiye: Uğurcan, Ozan, Merih, Çağlar, Zeki, Orkun, Hakan, Berkan, Cengiz, Kerem, Enes.

İtalya: Donnarumma, De Sciglio, Acerbi, Chiellini, Biraghi, Pessina, Cristante, Tonali, Zaniolo, Scamacca, Rapdori.

Haberin Devamı

Mo Salah’ın en iyi sezon öncesi anları