Fenerbahçe Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı! Fenerbahçe ile anlamlı maç

Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı! Fenerbahçe ile anlamlı maç

30.06.2022 - 22:28 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All-Star'da final heyecanının yaşandığı dakikalarda Acun Ilıcalı flaş bir açıklama yaptı. Hull City'nin Fenerbahçe ile oynayacağı özel maçın sebebini anlatan Acun Ilıcalı, Sakarya'yı tercih etme sebebini de duyurdu.

Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı Fenerbahçe ile anlamlı maç

Fenerbahçe ile Hull City arasındaki özel maç öncesi Acun Ilıcalı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Championship ekibinin sahibi, Sakarya'da oynanacak özel maç öncesi çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

OZAN TUFAN'DA İMZA YAKIN

Hull City ile Fenerbahçe arasındaki ilk temas Ozan Tufan transferiyle yaşandı. Türk iş insanının sahibi olduğu Hull City, Ozan Tufan'ı transfer etmek için Fenerbahçe ile görüşmelere başladı. Ozan Tufan'ın İngiltere'de sağlık kontrollerinin ardından imza atacağı kaydedildi.

Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı Fenerbahçe ile anlamlı maç

HULL CİTY'LE F.BAHÇE KARŞI KARŞIYA

Fenerbahçe, Avusturya kampının ardından Hull City'le karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki özel maç Sakarya Atatürk Stadı'nda 10 Temmuz tarihinde oynanacak.

3 GÜN SONRA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI

Sakarya Atatürk Stadyumu'nda 13 Temmuz'da bir maç daha oynanacak. UEFA'nın Belarus kulüpleriyle ilgili aldığı karar nedeniyle tarafsız sahada oynanacak müsabakalardan Shakhter Soligorsk - Maribor karşılaşmasına Sakarya Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Hull City ile Fenerbahçe arasındaki müsabakanın biletleri satışa çıktı. Heyecan dolu karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu. Mücadelenin bilet fiyatları 75 ila 420 TL arasında değişiyor.

Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı Fenerbahçe ile anlamlı maç

ALPAY KAZAN ADINA

Survivor 2022 All-Star'da açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Hull City ile Fenerbahçe arasındaki müsabakaya değindi. Acun Ilıcalı, özel maçın Alpay Kazan adına olacağını belirtti. Türk iş insanı yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe - Hull City maçı bu sene kaybettiğimiz rahmetli olan can dostumuz sevgili Alpay Kazan adına olacak" dedi.

ACUN ILICALI'NIN PAYLAŞIMI DUYGULANDIRMIŞTI

Acun Ilıcalı'nın çok yakın arkadaşı olan Alpay Kazan kısa bir süre önce vefat etmişti. Acun Ilıcalı, Alpay Kazan'ın ölümü sonrası bir paylaşım yapmış ve "Ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan" ifadelerini kullanmıştı.

Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı Fenerbahçe ile anlamlı maç

SAKARYA'YI TERCİH ETME SEBEBİ

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe - Hull City müsabakasının Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olmasının sebebini ise, "Sakarya'da turnuva yapmıştık. Oradaki sevgiyi unutmayacağım. Sevgili Başkanımız Ali Koç'tan da rica ettik. O da sağ olsun sıcak karşıladı" sözleriyle açıkladı.

Haberin Devamı

Yazarlar