Fenerbahçe Ali Şen'in torunu hayatını kaybetti!

Ali Şen'in torunu hayatını kaybetti!

19.05.2014 - 18:40 | Son Güncellenme:

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen'in 17 yaşındaki torunu Alp Ali Şen, Şile'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Şen ailesinin bu kaza ile korkutğu başına geldi. Çünkü çocukların bu araçlarla trafiğe çıkmamaları konusunda uyardıkları öğrenildi.

Ali Şenin torunu hayatını kaybetti

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen'in torunu Alp Ali Şen (17), saat 15.30 sıralarında Şile İmrendere köyünde kendi kullandığı ATV adlı araçla seyir halindeyken, karşıdan gelen kamyonla çarpıştı. Alp Ali Şen olay yerinde hayatını kaybetti. Yanında bulunan Burak Efkan adlı arkadaşı ise yaralı olarak Şile Devlet Hastanesi' kaldırıldı.

Haberin Devamı

Burak Efkan, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, ailesinin isteği üzerine daha donanımlı bir hastaneye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Efkan kazayı omzunda kırıkla atlattı.

AİLE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Ali Şenin torunu hayatını kaybetti

Alp Ali Şen'in cenazesi Şile Devlet Hastanesi'ne getirildikten kısa süre sonra, Baba Adnan Şen ve eşi de hastaneye gelerek acı haberi aldı. Aile, hastanede sinir krizleri geçirdi. Baba Adnan Şen ile anne birbirine sarılarak gözyaşı döktü.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Kazadan sonra olay yerinde inceleme yapan Şile Cumhuriyet Savcısı soruşturma başlattı. Kamyon sürücüsü Ahmet A. Jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CENAZE ÇIKARKEN OĞLUNA DUA ETTİ...

Alp Ali Şen'in (17) cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Haberin Devamı

Kazadan sonra cansız bedeni Şile Devlet Hastanesi'ne getirilen Alp Ali Şen'in cenazesi, burada yapılan işlemlerin ardından, saat 19.30 sıralarında Şile Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracıyla Adli Tıp'a doğru yola çıkarıldı. Cenaze, araca konulduktan sonra, acılı anne ve baba oğulları için dua okudu.

"Trafiğe çıkmayın" demiş

Alp Ali Şen'in evlerine ait geniş arazide aracı kullandığı bildirildi. Adnan Şen'in sık sık oğulları Süha Can (12) ve Alp Ali'yi evdeki golf aracı ve UTV ile trafiğe çıkmamaları konusunda uyardığı öğrenildi.

CENAZE BUGÜN TEŞVİKİYE CAMİİ'NDE

Öte yandan Alp Ali Şen'in cenazesinin 20 Mayıs Salı günü öğle namazına mütakıben Teşvikiye Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.

HABERİ YURTDIŞINDA ALDI

Bu arada, torununun ölüm haberini alan işadamı Ali Şen'in de, Priştine'den hava yoluyla İstanbul'a doğru yola çıktığı ve akşam 23.00 sularında Yenbosna'daki Adli Tıp Kurumana vardığı öğrenildi.

DİLMEN ADLİ TIPA KOŞTU

Şile'de, kendi kullandığı ATV aracının kamyonla çarpışması sonucu yaşamını yitiren eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen'in torunu Alp Ali Şen'in (17) cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Ali Şenin torunu hayatını kaybetti

Olayın duyulmasıyla birlikte, Fenerbahçe camiası da harekete geçti. Eski Fenerbahçe kulübü yöneticisi Selim Soydan ile spor yorumcusu Rıdvan Dilmen kendi kullandıkları özel otomobilleriyle Adli Tıp Kurumu'na geldiler.

Haberin Devamı

Çiçek'ten başsağlığı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen'e, torunu Alp Ali Şen'in trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı diledi.
Çiçek, Ali Şen'i telefonla arayarak, olaydan duyduğu üzüntüyü iletti.