Karagümrükspor Andrea Pirlo İspanyol basınının gündeminde: Türkiye'deki zor hayatı

Andrea Pirlo İspanyol basınının gündeminde: Türkiye'deki zor hayatı

11.10.2022 - 10:30 | Son Güncellenme:

Sezona Andrea Pirlo yönetiminde başlayan Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te işler iyi gitmiyor. Kırmızı-siyahlı ekibin başında beklentilerin altında kalan İtalyan çalıştırıcının performansı İspanya'da gündem oldu.

Andrea Pirlo İspanyol basınının gündeminde: Türkiyedeki zor hayatı

Sezon başında İtalyan futbolunun efsane isimlerinden Andrea Pirlo'yu takımın başına getiren Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te işler yolunda gitmiyor.

Haberin Devamı

8 MAÇTA TEK GALİBİYET

Süper Lig'de şu ana kadar 8 maçta yalnızca tek galibiyetini Ankaragücü karşısında alabilen Fatih Karagümrük, 4 yenilgi ve 3 beraberlik ile küme düşme hattında yer alıyor. En son ligde Fenerbahçe'ye karşı 4 gol atmasına rağmen Karagümrük yenilgi ile ayrılmıştı.

Andrea Pirlo İspanyol basınının gündeminde: Türkiyedeki zor hayatı

TARİHİ FENERBAHÇE MAÇI

2022-2023 sezonunda geri kalan haftalarda skor üretkenliği ile dikkat çeken Fenerbahçe, Kadıköy’de Fatih Karagümrük’ü ağırlamış, gol düellosuna sahne olan mücadelede kalesinde 4 gol gören Fenerbahçe, uzatma dakikalarında attığı 5. gol ile 3 puanın sahibi olurken, Karagümrük'ün ise galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

'4 GOL ATIP KAYBEDEN TAKIM HATIRLAMIYORUM'

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Fenerbahçe maçının ardından şu açıklamaları yapmıştı: "Çok büyük bir seyircinin önünde istediklerimizi sahaya yansıttık ama son gol her şeyi bozdu. Planladığımız gibi omuz omuza mücadele ettik, göğüs göğse çarpıştık ama sonunu getiremedik. Yürekli oynadık. Ben hayatımda 4 gol atıp da kaybeden takım hatırlamıyorum."

Haberin Devamı

Andrea Pirlo İspanyol basınının gündeminde: Türkiyedeki zor hayatı

İSPANYOL BASININDA

Fatih Karagümrük'ün İtalyan çalıştırıcısının bu performansı İspanyol basınında da gündem oldu. İspanya'nın ileri gelen gazetelerinden AS, 'Pirlo'nun Türkiye'deki zor hayatı' başlığı ile okurlarına aktardığı haberde sekiz maçta 17 gol yedikleri ve savunmada sorunları olduğu aktarıldı.

Ayrıca Karagümrük'ün küme düşme potasında bulunduğu da belirtildi.

POZİSYONU RİSK ALTINDA

İtalyan basını da geçtiğimiz günlerde Pirlo'nun durumunu ele alarak İtalyan teknik adamın pozisyonunun risk altında olduğunu öne sürmüştü.