Dünyadan Futbol Andres Iniesta'dan flaş Lionel Messi yanıtı! 'Bu ona sorman gereken bir soru'

Andres Iniesta'dan flaş Lionel Messi yanıtı! 'Bu ona sorman gereken bir soru'

10.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Emirates Club'a transfer olan Andres Iniesta, uzun yıllar formasını terlettiği Barcelona'dan takım arkadaşı olan Lionel Messi hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Altyapısından yetiştiği ve A takımda 674 maça çıkıp 32 kupa kazanan Iniesta, Barcelona'da 16 yıl forma giydi. Katalan ekibinden 2018 yılında ayrılan İspanyol futbolcu, Japonya ekiplerinden Vissel Kobe'ye transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezona kadar Japonya'nın Vissel Kobe takımında forma şansı bulan Andres Iniesta, 1 milyon euro bonservis bedeli ile Birleşik Arap Emirlikleri takımından Emirates Club'a transfer oldu.

VISSEL KOBE KARNESİ

39 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Vissel Kobe kariyerinde 134 maça çıktı. Bu maçlarda rakip fileleri 26 kez havalandıran Iniesta, 25 gol pası vererek takımına katkıda bulundu.

Andres Iniestadan flaş Lionel Messi yanıtı Bu ona sorman gereken bir soru

CENTİLMEN FUTBOLCU

Kariyerinde centilmenliği ile ön plana çıkan İspanyol futbolcu, hiç kırmızı kart yemedi. İspanyol futbolcu, İspanya Milli Takım formasını 131 kez terletti.

BU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ

Iniesta, yapılan basın toplantısına yeni kulübüne ve kulüp başkanına teşekkür ederek başladı. Yaptığı açıklamada "Başkan Yousef Al Batraan'a teşekkür etmek istiyorum, bana anlattıklarını ve projeyi gerçekten beğendim. Burada oynamama izin vermeleri gerektiğini hissettim ve bu da benim için çok önemliydi'' sözlerinde bulundu.

Haberin Devamı

Andres Iniestadan flaş Lionel Messi yanıtı Bu ona sorman gereken bir soru

İLGİMİ ÇEKEN BİRÇOK ŞEY VAR

Basın toplantısına devam eden Iniesta, sözlerine şöyle devam etti: "Buraya mümkün olan tüm heyecanla geliyorum, Barselona'dayken veya Japonya'ya gittiğimde olduğu gibi. Takım arkadaşlarımın ve yeni kulübümün büyümesine yardımcı olmak istiyorum, bunun için çok çalışacağım." Futbolun yanı sıra en genç oyuncuların eğitimi gibi ilgimi çeken birçok şey var. Bir süredir birçok akademimiz var ve bu bakış açısından çalışmaya devam etmek ve Ras al-Khaima şehrini yapmak istiyoruz Olabildiğince büyümek, gelecekte büyük oyuncuları burada görmek için''.

LIONEL MESSI SÖZLERİ

Iniesta, Barcelona'da ki eski takım arkadaşı Lionel Messi hakkında konuştu.

"Benim için onunla oynamak harika ve eşsiz bir şeydi. Onunla Arabistan'da tekrar oynamak mı? Başka bir takıma geçti ve sanırım orada mutlu. Bence bu ona sorman gereken bir soru.''

Andres Iniestadan flaş Lionel Messi yanıtı Bu ona sorman gereken bir soru

 

Yazarlar