AntalyaSpor Antalya, Kasımpaşa serisini sürdürmek istiyor!

Antalya, Kasımpaşa serisini sürdürmek istiyor!

06.12.2013 - 12:17 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor, daha önce oynadığı 6 maçta mağlubiyet yaşamadığı Kasımpaşa'yı yine yenerek, rakibine karşı yenilmezliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Antalya, Kasımpaşa serisini sürdürmek istiyor

Hafta sonu sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak Medical Park Antalyaspor, bu maçta da galip gelerek üst sıralara yükselmek istiyor. İstanbul ekibiyle daha önce 6 kez karşılaşan kırmızı-beyazlı takım, bu maçlarda hiç mağlubiyet yaşamadı. Kırmızı-beyazlı ekip, özellikle sahasındaki maçlarda rakibine puan şansı dahi tanımadı.

Haberin Devamı

2009-2010 sezonunda Kasımpaşa'yı sahasında 2-0 yenen, deplasmanda ise 2-2 berabere kalan Medical Park Antalyaspor, 2010-2011 sezonunda rakibini deplasmanda 3-2, sahasında da 3-1 mağlup etme başarısı gösterdi.

İki takım arasında 2011-2012 sezonunda Kasımpaşa'nın bir alt ligde mücadele etmesi nedeniyle maç yapılamadı. 2012-2013 sezonunda ise Medical Park Antalyaspor, rakibi ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı, sahasındaki maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Rakibine hiç mağlup olmayan kırmızı-beyazlı takım, Kasımpaşa ağlarını 14 kez havalandırdı, kalesinde de 8 gol gördü. Her iki takım arasında oynanan maçlarda Medical Park Antalyaspor'da en golcü futbolcu 4 golle Tita olurken, Kalu Uche de 2 golle Kasımpaşa'nın en golcü futbolcusu oldu.

Haberin Devamı

"Sahamızda Kasımpaşa'yı yeneceğimize inanıyorum"

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşa ile sahalarında yapacakları maçta taraftar desteği beklediklerini söyledi.

Sivasspor'u deplasmanda yendikten sonra Kasımpaşa mücadelesinde de 3 puan almayı hedeflediklerini vurgulayan Gencer, "Sahamızda Kasımpaşa'yı yeneceğimize inanıyorum. Taraftarımızın da desteğiyle bu maçtan 3 puan elde edeceğiz. Ligde üst sıraları hedefliyoruz" dedi.

Kasımpaşa ile oynanan 6 maçta mağlubiyet yaşamadıklarını hatırlatan Gencer, bu sezon da rakiplerini yeneceklerine inandığını kaydetti.

Yazarlar