İtalya Serie A Aurelio De Laurentiis, Jose Mourinho'ya kapıları kapattı!

Aurelio De Laurentiis, Jose Mourinho'ya kapıları kapattı!

26.01.2024 - 21:40 | Son Güncellenme:

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Jose Mourinho ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Aurelio De Laurentiis, Jose Mourinhoya kapıları kapattı

Serie A ekiplerinden Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis suskunluğunu bozdu. Victor Osimhen'in "Geleceğime dair kararımı vermedim" açıklamasını değerlendiren Aurelio De Laurentiis, "Bunu biliyorduk, aksi takdirde yeni anlaşma için görüşmeler bu kadar uzun sürmezdi. Muhtemelen geçen yaz Real Madrid, Paris Saint-Germain ya da bir İngiliz kulübüne katılacaktı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Jose Mourinho iddiaları hakkında konuşan Aurelio De Laurentiis, "Jose Mourinho ile çok iyi ilişkilerim var ve kendisini çok severim. Ancak onu Napoli'nin başına getirmeyeceğim. Bana kalırsa Jose'nin İtalya'da bir geleceği yok. Mazzarri, buradaki görevini tamamladı. Teknik direktörlük konusunda bir değişime gideceğiz" dedi.

Piotr Zielenski'nin Inter'le anılmasının hatırlatılmasının ardından Aurelio De Laurentiis, "Zielinski'nin buradaki maaşı, Inter'in önerdiği söylenen maaştan çok daha yüksek. Inter CEO'su Marotta'ya davranışlarından memnun olmadığımı söyledim, gülerek 'iddialar doğru değil' dedi. Belki de Zielinski'nin menajeri paranın kokusunu almıştır" cevabını verdi.

Yazarlar