Beşiktaş Barcelona'nın yıldızına Beşiktaş kancası! İkna çabaları

Barcelona'nın yıldızına Beşiktaş kancası! İkna çabaları

04.04.2024 - 20:13 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Barcelonalı yıldızı kadosuna katmak istediği öğrenildi.

Barcelonanın yıldızına Beşiktaş kancası İkna çabaları

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ta idareciler gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların Barcelona'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu transfer etmek istediği belirtildi.

Haberin Devamı

İspanyol basınından Sport'un haberine göre; Beşiktaş'ın Barcelona forması giyen Oriol Romeu'yu kadrosuna katmak istediği aktarıldı.

Oriol Romeu'nun İspanya'dan ayrılmaya sıcak bakmadığı vurgulandı. Beşiktaş'ın tecrübeli orta sahayı ikna etmek için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Beşiktaş'ın Oriol Romeu'yu ikna etmesi halinde sezon sonunda uygun bir bedelle transfer edebileceği aktarıldı. İspanya La Liga'dan Girona'nın da Oriol Romeu ile ilgilendiği ifade edildi.

İspanyol orta saha bu sezon Barcelona'da 32 maça çıktı ve 1280 dakika sahada kaldı. Oriol Romeu bu karşılaşmalarda 1 asist üretti.

Barcelona ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Oriol Romeu'nun güncel piyasa değeri 3 milyon euro. Espanyol altyapısında yetişen Oriol Romeu daha sonra Chelsea, Valencia, Stuttgart, Southampton ve Girona'da oynadı.