Galatasaray Bayern Münih'in yıldızı Müller, Galatasaray'a hayran kaldı: Çılgınca bir oyun!

Bayern Münih'in yıldızı Müller, Galatasaray'a hayran kaldı: Çılgınca bir oyun!

11.11.2023 - 09:10 | Son Güncellenme:

Bayern Münih'in artık 'demirbaşı' haline gelen tecrübeli oyuncusu, Alman basınına Galatasaray maçını değerlendirdi. Müller, temsilcimiz için övgü dolu ifadeler kullandı.

Bayern Münihin yıldızı Müller, Galatasaraya hayran kaldı: Çılgınca bir oyun

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Almanya'da İstanbul'da olduğu gibi Bayern Münih'e zor anlar yaşatsa da yıkamadı. Alman ekibi sahadan 2-1'lik skorla galibiyetle ayrıldı. Ancak futbolseverler tarafından Galatasaray'ın oyunu takdir topladı. Bayern Münih cephesi de oyuna kayıtsız kalamadı.

Haberin Devamı

TUCHEL: GERÇEKTEN ŞANSLIYDIK

90 dakika sonrası Bavyera ekibinin teknik patronu Thomas Tuchel, "İstanbul'dan sonra Almanya'da da Galatasaray takımından ve taraftarından baskı yedik. Galatasaray'ın attığı bir gol ofsayt nedeniyle iptal edildi, o an gerçekten şanslıydık. Galatasaray bizi çok zorladı" dedi.

Bayern Münihin yıldızı Müller, Galatasaraya hayran kaldı: Çılgınca bir oyun

'G.SARAY ÇILGINCA BİR TOP OYNUYOR'

Bayern’in birçok farklı ismi de temsilcimize övgü yağdırırken, son olarak takımın 34 yaşındaki efsane yıldızı, Dünya Kupası’ndan Şampiyonlar Ligi’ne her kupayı kaldıran Thomas Müller bu performansı Alman basınına değerlendirdi. "Galatasaray biraz çılgınca bir top oynuyor” diyen Müller, “Pres konusunda çok iyiler. Yüksek şiddetli ve biraz çılgınca bir oyun. Ama sahada ne yaptıklarını çok çok iyi biliyorlar" yorumunu yaptı. 

Haberin Devamı

Bayern Münihin yıldızı Müller, Galatasaraya hayran kaldı: Çılgınca bir oyun

KIMMICH: DURUM BİRAZ AŞIRI

Müller sözlerine şu ifadelerle devam etti: "18 maçta 2 kez kaybettiler ve 2’si de bize karşı. Sanırım buradan kendimize güzel bir şeyler çıkarabiliriz. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Ben ısınmaya çıkmamıştım. Dışarıdan Kimmich içeriye geldi ve durumun biraz aşırı olduğundan bahsetti. Dürüst olmak gerekirse bunu bekliyordum, hatta daha fazlasını bile bekliyordum."

'ÖNDE GÜÇLÜ PRES YAPTILAR'

"Önde böylesine güçlü pres yapan bir takıma karşı öyle iyi kombinasyonlarla geriden çıkma şansınız pek yoktur. Biraz rahat olup topu 3. bölgeye, Kane ve kenar forvetlere taşımalısınız. Maalesef bunu istediğimiz ölçüde yapamadık. Daha fazla pozisyon üreteceğimizi düşünmüştük, olmadı. Final paslarımız yetersizdi."

 

 

 

Yazarlar