Türkiye Kupası Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda saat kaçta ve nerede oynanacak?

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda saat kaçta ve nerede oynanacak?

17.12.2014 - 12:21 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı nerede ve saat kaçta oynanacağı sonunde netleşti. Beşiktaş Rize maçının hangi statta oynanacağı kesinleşti. Dün Beşiktaş Rize karşılaşmasının Sarıyer'de oynanacağı bildirilmişti ama son dakika bu karar değiştirildi. İşte detaylar

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda saat kaçta ve nerede oynanacak

Beşiktaş Rize maçının stadı yine değişti. Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı açıklandı.Beşiktaş Rize maçı saat kaçta oynanacak.. Beşiktaş Rize maçının kanalı değişti mi? detaylar haberimizde..

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında bugün oynanacak karşılaşmanın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacağını açıkladı.

Beşiktaş "Sarıyer Stadı" dedi ama...

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, dün öğle saatlerinde BJK TV'de yaptığı açıklamada, karşılaşmanın Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanacağını ifade ederken, TFF geç saatlerde resmi internet sitesindeki programında maçın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağını duyurdu.

Beşiktaş Kulübü'nün yayıncı kuruluşla anlaşamadığı için karşılaşmanın Sarıyer'de oynanamayacağı öğrenildi. Müsabaka bu akşam 20:30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak.

Gece mesaisi başlatıldı

Atatürk Olimpiyat Stadı çalışanları mesai bitiminden sonra tekrar evden çağrılarak stadın maça yetiştirilmesi için gece mesaisi başlatıldı. Geç saatlere kadar sürecek çalışmalarla stadın bu akşamki maça yetiştirileceği bilgisine ulaşıldı

Haberin Devamı

Maç: Beşiktaş - Çaykur Rizespor
Tarih: 18.12.2014
Saat: 20.30
Stat: Atatürk Olimpiyat Stadı
Hakem: Yaşar Kemal Uğurlu
Yayın kanalı: ATV

Neler yaşanmıştı?

Beşiktaş-Rize maçı Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'ndasaat 13:30'da oynanacağı açıklanmıştı fakat, bu karar değişti.

Siyah-Beyazlı ekip, kupadaki ilk maçını yine bu statta Sarıyer'le oynamış ve rakibini 4-0 mağlup etmişti.

Beşiktaş yönetiminin, Çaykur Rizespor maçını gündüz saatlerinde Sarıyer Ziya Öniş Stadı'nda oynama başvurusu da önce reddedilmiş ve ardından kabul edilmişti. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da statlarını vermeye yanaşmadığı Beşiktaş yönetimi, yaklaşık 48 saat kala maç için stat bulmak amacıyla yoğun bir mesai harcamıştı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu bu gelişmelerden sonra siyah-beyazlıların statsız kalması ve maça 48 saatten daha az bir zaman kalmış olması sebebi ile Atatürk Olimpiyat Stadı yetkililerinden bakım çalışmalarını 2 gün ertelemelerini istedi.

Atatürk Olimpiyat Stadı yetkililerinden net bir cevap gelmemesi sebebi ile Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının stadı henüz resmi olarak açıklanamamış olsa da İstanbul'da maç oynamaya uygun stat yetersizliğinden dolayı mücadelenin büyük ihtimalle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması bekleniyor.

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçını oynayacağı stat belli oldu
Vodafone Arena'nın yapımı yüzünden yuvasız kalan Beşiktaş, yarın oynanacak Çaykur Rizespor maçı öncesi büyük bir sorunla karşı karşıya kalmıştı. Ancak sorun çözüldü. Beşiktaş, Rizespor ile oynayacağı Türkiye Kupası maçını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacak. Müsabaka 20:30'da başlayacak.