Beşiktaş Beşiktaş transfer için anlaşma sağladı! Son karar Şenol Güneş'in

Beşiktaş transfer için anlaşma sağladı! Son karar Şenol Güneş'in

18.06.2023 - 19:06 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlılarda orta saha arayışlarında gündeme gelen genç oyuncu ve kulübüyle anlaşma sağlandı. Transfer için son kararı Şenol Güneş verecek.

Beşiktaş transfer için anlaşma sağladı Son karar Şenol Güneşin

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ön eleme oynayacak olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hızlandırıldı. Siyah-beyazlılarda Şenol Güneş'in transfer istediği bölgelere oyuncular arayan kurmayların çarpıcı bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın 22 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanması konusunda kulübüyle anlaşma sağladığı öğrenildi. Öte yandan transferde son kararı Şenol Güneş'in vereceği belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

MASUAKU'NUN BONSERVİSİ ALINDI

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına ilk hamle Arthur Masuaku olmuştu. Siyah-beyazlılar, West Ham United'dan kiraladığı 29 yaşındaki sol bekin sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullanmıştı.

Beşiktaş'tan Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Arthur Masuaku için Premier Lig kulübüne 2 milyon euro bonservis bedeli ödeneceği belirtilmişti.

Beşiktaş transfer için anlaşma sağladı Son karar Şenol Güneşin

AYRILIKLAR YAŞANDI

Şenol Güneş'in kadroda düşünmediği oyuncularla siyah-beyazlıların yolları ayrıldı. Georges Kevin N'Koudou, Welinton, Atiba Hutchinson, Dele Alli ve Alexandru Maxim, Beşiktaş'a veda etti. Nathan Redmond'la pazarlıkların devam ettiği öğrenildi. Öte yandan Tayfur Bingöl'ün bonservisine para ödenmesini istemediği aktarıldı.

Haberin Devamı

BEKA BEKA HAMLESİ

Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda defansif orta saha pozisyonu için oyuncu arayan Beşiktaş'ın gündemine Alexis Beka Beka geldi. Galatasaray'ın da daha önce ilgilendiği Fransız yıldız için Nice ile yapılan pazarlıklarda son durum belli oldu.

Beşiktaş transfer için anlaşma sağladı Son karar Şenol Güneşin

22 yaşındaki önlibero için Beşiktaş ile Nice arasındaki pazarlıklarda anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlıların, Alexis Beka Beka'yı da transfer için ikna ettiği öğrenildi. Beşiktaş'ın Fransız orta saha için yapılan anlaşmaya satın alma opsiyonu maddesi eklettiği kaydedildi. 22 yaşındaki oyuncu için herhangi bir kiralama bedelinin ödenmeyeceği belirtildi.

Alexis Beka Beka geçtiğimiz sezon toplamda 24 maçta şans buldu. Fransız orta saha bu maçlarda 1 kez gol sevinci yaşadı. Ligue 1 ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek genç oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Caen altyapısında yetişen Alexis Beka Beka, 2021-2022 sezonunda 6 milyon euro karşılığında Lokomotiv Moskova'ya imza atmıştı. Rusya'daki savaş nedeniyle ayrılık kararı alan Fransız orta saha, geçtiğimiz sezon başında 12 milyon euro bedelle Nice'le anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Yazarlar