Beşiktaş Beşiktaş'a Arjantinli forvet! Samet Aybaba rapor verdi

Beşiktaş'a Arjantinli forvet! Samet Aybaba rapor verdi

17.05.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Arjantinli forveti gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlılarda Samet Aybaba'nın 27 yaşındaki forveti izlediği aktarıldı.

Beşiktaşa Arjantinli forvet Samet Aybaba rapor verdi

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlıların, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'la vedaya hazırlanmasının ardından Arjantinli forvetle ilgilendiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin, 27 yaşındaki santrfor için harekete geçtiği ve olumlu rapor verdiği belirtildi. Takvim'in haberine göre; Beşiktaş'ın Arjantinli forvet Ramon Mierez'i gündemine aldığı öğrenildi.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın Osijek forması giyen 27 yaşındaki forveti takip ettiği aktarıldı. Samet Aybaba'nın Ramon Mierez ile ilgili olumlu rapor verdiği kaydedildi.

Beşiktaşa Arjantinli forvet Samet Aybaba rapor verdi

Ramon Mierez bu sezon Osijek'te 39 karşılaşmada forma şansı buldu. 27 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda 20 kez rakip fileleri havalandırdı. Arjantinli forvet takım arkadaşlarına 7 gol pası verdi.

Ramon Mierez'in Osijek ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Arjantinli forvetin güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro. Tigre altyapısında yetişen Ramon Mierez daha sonra NK Istra, Tenerife ve Alaves'te forma giydi. NK Osijek, Ramon Mierez'i 2021-2022 sezonu başında 2 milyon 500 bin euro bedelle kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

CENK TOSUN'UN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Beşiktaş'ta tecrübeli forvet Cenk Tosun'un sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Başarılı futbolcuyla şu ana kadar yapılan görüşmelerde yeni sözleşme için anlaşma sağlanmadı. Cenk Tosun'a Suudi Arabistan, Amerika Birleşik Devletleri ve Süper Lig'den talipler olduğu aktarıldı.

ABOUBAKAR'LA VEDA KARARI

Siyah-beyazlılarda Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'la da veda kararı alındı. Suudi Arabistan ve Fransa'dan talipleri bulunan Kamerunlu forvetin sezon sonunda takımdan ayrılmasına kolaylık sağlanacağı öğrenildi. Siyah-beyazlılarda Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'la vedalaşılması sonrası forvet hattına en az iki takviye yapılmasının planlandığı aktarıldı.