Beşiktaş Beşiktaş'a Jean Onana müjdesi! Süper Lig'den talip çıktı

Beşiktaş'a Jean Onana müjdesi! Süper Lig'den talip çıktı

16.11.2023 - 18:57 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın sezon başında renklerine bağladığı Jean Onana, siyah-beyazlılarda bir türlü bekleneni veremedi. Büyük bir yatırımla transfer edilmesinin ardından kriz yaratan Jean Onana'ya Süper Lig'den talip çıktığı öne sürüldü.

Beşiktaşa Jean Onana müjdesi Süper Ligden talip çıktı

Şenol Güneş döneminde Beşiktaş'a imza atan Jean Onana, siyah-beyazlılarda büyük bir krize sebep oldu. Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi, Burak Yılmaz dönemi ve Rıza Çalımbay döneminde forma şansı bulmakta zorlanan Kamerunlu orta sahanın geleceği henüz netlik kazanmadı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılarda bekleneni veremeyen Jean Onana'yla ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Genç futbolcuya Süper Lig'den talip çıktığı belirtildi. Kamerunlu futbolcuya Kayserispor'un talip olduğu aktarıldı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Jean Onana'yı renklerine bağlamak isteyen Kayserispor'un planının kiralamak olduğu vurgulandı.

Beşiktaşa Jean Onana müjdesi Süper Ligden talip çıktı

23 yaşındaki önlibero bu sezon Beşiktaş'ta 10 maça çıktı. Jean Onana bu süreçte 188 dakika sahada kaldı ancak herhangi bir skor katkısı veremedi. Siyah-beyazlılarla sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek Jean Onana'nın güncel piyasa değeri 4 milyon 800 bin euro.

Nkufo Akademisi'nde futbola başlayan Jean Onana daha sonra Leixoes, Lille, Mouscron, Bordeaux ve Lens formaları giydi. Beşiktaş, Jean Onana'yı sezon başında 4 milyon euronun üstünde bir bonservis bedeliyle renklerine bağladı. 23 yaşındaki orta saha, Kamerun Milli Takımı'nda 10 maça çıktı.

Haberin Devamı

Yazarlar